gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Øvelseshoveder

Salontotal.dk finder du øvehoveder med ægte hår, som kan hjælpe dig med din frisøruddannelse eller dit kursus. Dukken vil støtte dig optimalt i dit frisørfag. Vi tilbyder træningshoveder af mærket Comair. Du kan vælge forskellige hårlængder til en dukke, f.eks. hårlængder på 30, 40 og 50 cm. Derudover er der også mulighed for et frisørhoved med skæg. Skægget er 25 cm. Du er kommet til det rette sted, når det gælder selve øvelseshovederne og stativer og klemmer til hovederne. Ved at bruge et stativ er frisørens hoved fastgjort, og du kan arbejde i fred og ro.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Øvelseshoveder med ægte hår

De træningshoveder, der tilbydes af Salontotal.dk, er lavet af ægte hår. De ligner mest muligt hår fra rigtige kunder. Vælger du at lave en flot fletning, eller vil du hellere øve dig i at farve hår? Det er alt sammen muligt. Faktisk er øvelseshovederne egnede til klipning, farvning og styling. En fordel ved en dukke med ægte hår er, at håret kan tåle varmere temperaturer. Det er meget praktisk, hvis du f.eks. vil øve dig i at lave krøller. For at sikre, at du kan bruge din mannequin så længe som muligt, kan du bruge særlige plejeprodukter. Disse produkter tager sig af din dukkes rigtige hår.

For studerende, praktikanter eller genopfriskningskurser

Uanset om du har været i branchen i årevis eller lige er begyndt: Med et frisørhoved kan du altid blive ved med at lære. På frisøruddannelsen lærer du at klippe og farve hår på både mænd og kvinder. Du lærer at style håret og hvordan du bedst plejer håret. Der findes også forskellige kurser for at blive mester i frisørarbejde. Med disse kurser kan du selvstændigt rådgive og klippe hår efter kun 10 praktiske lektioner. Så det er ideelt at have et øvelseshoved, hvis du vil udvide din viden om frisørarbejde eller bare begynde at lære håndværket.

Bestil øvelseshoveder fra Salontotal.dk

Er du blevet begejstret for øvehoveder med ægte hår? Og kan du ikke vente med at begynde at klippe, farve og style din dummy? Så bestil dit øvelseshoved på Salontotal.dk. Hvis du afgiver din bestilling søndag til fredag inden kl. 22.00, gør vi vores bedste for at levere pakken til dit hjem den næste dag. Over 35 € leveres ordren gratis til dig. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi vil med glæde hjælpe dig.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.