gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Colortouch

Wella Colortouch er en semi-permanent hårfarve, der er designet til at give håret en fyldig og levende farve. Med Wella Colortouch holder hårfarven i op til 24 hårvaske. Produktet skader ikke håret og giver en sund og skinnende finish. Color Touch-serien indeholder et bredt udvalg af farver og nuancer, hvilket gør det nemt at finde den perfekte farve, der passer til dit hår. Oplev disse forskellige farver og nuancer på Salontotal.dk.

 


Wella Professionals Color Touch farvning

Oplev smuk glans og livlighed i håret med Wella Professionals Color Touch. Den består af en demi-permanent farvning og er ammoniakfri. Color Touch-serien omfatter følgende linjer:

  • Color Touch er en demi-permanent hårfarve. Denne midlertidige, ammoniakfri, demi-permanente hårfarve er velegnet, når du ønsker at ændre din hårfarve regelmæssigt
  • Color Touch Plus giver bedre dækning til groft, gråt hår og er også velegnet, hvis du endnu ikke er klar til permanent hårfarve.
  • Color Touch Relights genopfrisker blondor og magma farver/highlights. Den skaber en levende glans i håret.
  • Color Touch Special Mix er til kreative blandinger eller levende farveresultater.
  • Color Touch Sunlights giver et let løft i håret for solkysset hår. Også velegnet til at skjule de første tegn på gråt hår.

Fordele ved Wella Colortouch

Wella Colortouch giver flere fordele i forhold til traditionel permanent hårfarvning. Først og fremmest er Wella Colortouch en demi-permanent formel. Det betyder, at produktet ikke trænger så dybt ind i håret, som permanent hårfarvning gør. Som følge heraf bliver der rettet mindre skade på håret, og håret forbliver sundt glødende. Desuden er det en stor fordel, at Wella Colortouch-produkterne kan bruges til at lysne eller mørkere håret.

Brug af produkterne

Det er meget enkelt at bruge produkterne fra serien. Først og fremmest er det vigtigt, at håret er blevet vasket. Desuden skal det være tørt. Herefter kan du dele det jævnt op med hårklemmer. Forbered farvningen som beskrevet på emballagen. Påfør farven i håret, idet du starter ved hårrødderne og arbejder dig nedad. Sørg for at fordele farven jævnt, så den ikke smitter ud. Lad farven virke ind, og skyl derefter grundigt ud. Brug den medfølgende balsam til at pleje håret.

Om Wella

Wella er et stort og velkendt mærke inden for hårpleje og hårfarvning. Virksomheden tilbyder forskellige produkter som shampoo, balsam, hårfarver og stylingprodukter. Med mere end 100 års erfaring anses Wella for at være et troværdigt mærke. Dette skyldes blandt andet den gode kvalitet af dets produkter.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.