gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Skønhedsprodukter

Ud over alt til dit hår har vi også mange skønhedsprodukter på Salontotal.dk. Hvor dejligt er det ikke, hvis du samtidig med at du tager dig af dit hår også kan påføre en lækker ansigtsmaske og male dine negle? Lidt "mig-tid" med skønhedsprodukter gør godt for alle. Vi har skønhedsprodukter som dag- og natcremer, scrubs og plejende masker. Du kan også komme til os for at få en flot farve på dine negle. Find ud af, hvilke produkter fra Salontotal.dk får dig til at stråle.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Make-up

En smuk blush, fine børster, gode læbestifter og farverige øjenskygger: På Salontotal.dk har vi alle disse makeup-produkter i vores sortiment. Vi tilbyder forskellige mærker som SUVA, Ligner Designer og Maria Badescu. ZAO- og ANSWR-produkter er veganske, og du kan også finde dem hos os.

Parfume

Hvor dejligt er det ikke at dufte godt? Med forskellige parfumer blandt vores andre skønhedsprodukter kan du finde det, der passer bedst til dig. Vi har parfumer fra bl.a. Jill Sander, David Beckham, Hugo Boss og Calvin Klein. Når du har sprayet den skønne parfume på, vil du nyde en dejlig duft hele dagen.

Ansigtspleje

På grund af f.eks. sol og make-up er det meget vigtigt at have en passende ansigtspleje for din hud. Med removers, cremer, tonere, scrubs og masker sørger vi for, at din hud bliver ved med at se godt ud. På Salontotal.dk ønsker vi at tilbyde den rigtige ansigtspleje til kvinder og mænd, og derfor finder du et stort udvalg med mange skønhedsprodukter.

Neglepleje

Salontotal.dk tilbyder vi også mange negleplejeprodukter. Du kan finde forskellige filer, neglefjernere og negleolier. Vi har også produkter til forskellige metoder som f.eks. gellak og akrylnegle. Hvis du gerne vil starte med noget nyt, kan du vælge et af vores byggesæt. De indeholder alle de produkter, du har brug for til at få de smukkeste negle.

Bestil skønhedsprodukter fra Salontotal.dk

Skønhedsprodukterne fra sortimentet på Salontotal.dk vil hjælpe dig med at stråle. Hvis du bestiller for mere end 35 €, leveres ordren gratis. Hvis du afgiver din bestilling søndag til fredag inden kl. 22.00, gør vi vores bedste for at levere pakken til dit hjem den næste dag. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.