gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

 

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel er måske det første mærke, folk tænker på, når de hører ordet hårplejeprodukter. Og det giver god mening, da det er et af de største hårmærker i branchen. Siden 1909 har L'Oréal Professionnel fremstillet de mest innovative produkter til de store navne inden for frisørbranchen. Mærket skaber produkter, der tager udgangspunkt i de mest krævende eksperters behov og hjælper dem med at opnå de bedste resultater hurtigt. L'Oréal Professionnel er et kvalitetsmærke med mange produkter, der findes på Salontotal.dk. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
L'Oréal Professionnel
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hår
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

L'Oréal Professionnel: Fordi du er det værd

Hvis L'Oréal Professionnel skulle beskrive sit eget DNA, ville det være at inspirere professionelle med de nyeste trends. Det gør mærket blandt andet ved at være til stede ved verdens vigtigste modeshows. Virksomheden stræber efter at være nummer et, når det kommer til hårtrends. De er altid på udkig efter de nyeste tendenser på catwalken, hos berømtheder og på gaden, så L'Oréal Professionnel kan bidrage til alle de frisurer, som forskellige kunder ønsker. Hvorfor? Fordi de er det værd. Det er det slogan, som mærket promoverer. For at det kan ske, tilbyder virksomheden den bedste uddannelse, de bedste værktøjer og produkter.

Det pres, som virksomheden lægger på omgivelserne, holdes på et minimum. Derfor har alle produkter fra L'Oréal Professionnel-koncernen (som også omfatter Redken, Kérastase og Matrix, blandt andre) en forbedret social profil. Det betyder, at de har formået at skabe et mindre økologisk fodaftryk for alle formler, at de respekterer biodiversiteten, at de laver genanvendelig og miljøvenlig emballage og har stoppet skovrydning.

L'Oréal Professionnel's favoritprodukter fra Salontotal.dk

At L'Oréal også har gode stylingprodukter til mænd beviser L'Oréal Professionnel Homme Clay 50 ml og Homme Mat 80 ml. Begge produkter har et fast hold, er omformet og har en mat finish. En komplet serie, som du ikke må gå glip af på denne liste, er Tecni.Art-serien. Denne linje vil få kunstneren i dig frem: du kan forme dit hår til den form, du ønsker!

Køb L'Oréal Professionnel-produkter hos Salontotal.dk

Forkæl dig selv med de bedste produkter fra L'Oréal og køb dem nu på Salontotal.dk. Hvis du køber flere produkter til en værdi af 35 € eller mere, er forsendelsen helt gratis. Med vores produkter kan du virkelig forkæle dig selv uden at bruge for meget. Hvis du afgiver din bestilling inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere den til dit hjem næste dag. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.