gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kis

KIS står for Keratin Infusion System. Dens revolutionerende formel sikrer, at håret repareres indefra og ud. Det, der gør Kis-produkterne så unikke, er deres hovedingrediens: keratin. Dette er et protein, som også produceres i vores egen krop. Som følge heraf supplerer du dit hår med kroppens egen ingrediens, som er afgørende for et sundt og modstandsdygtigt hår. Serien opfylder både de professionelle og kundernes behov. KIS har sat førende kemikere på arbejde for at udvikle en helt ny hårplejeserie, der opfylder følgende krav: enkelhed, bekvemmelighed og optimal ydeevne. KIS er også socialt engageret: produkterne er ikke testet på dyr, der anvendes ingen animalske biprodukter, og produkterne er ikke skadelige for miljøet. Desuden er al emballage genanvendelig. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
KIS
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Kis hårpleje

KIS har plejende hårprodukter, der opfylder de specifikke behov hos professionelle frisører og deres kunder! KIS er kendt for at være på forkant med at genoprette håret indefra og ud. Leder du f.eks. efter:

Uanset hvad du leder efter, kan du shoppe alt fra KIS Haircare hos Salontopper.

Mest solgte KIS-produkter

Kender du allerede KIS? Eller kender du kun nogle få produkter? Vi vil gerne fortælle dig lidt mere om de mest populære produkter, der sælges i stor stil og har været blandt de vigtigste produkter i mange badeværelser i årevis. Et eksempel er det velkendte produkt mod gulfarvet hår. Dette er en meget fin sølvshampoo. Denne shampoo neutraliserer de sidste spor af gult, som om denne nuance aldrig har været der til at begynde med. Er du på udkig efter mere tekstur, en blød glans og styrke? Så er stylingprodukterne den perfekte løsning. Men husk at tjekke de andre (styling-)produkter fra KIS: de er alle fantastiske hårprodukter! Til sidst vil vi gerne fortælle dig mere om en af de professionelle ting, som ikke bør mangle i en progressiv frisørsalon. Læs videre for at finde ud af mere om dette ekstremt populære produkt, som kan findes i mange frisørsaloner.

KIS hårprodukter til professionelle

Det er ikke uden grund, at KIS findes i mange frisørsaloner. Takket være produkterne fra dette kvalitetsmærke kan du skabe de smukkeste farver på ingen tid. Sortimentet omfatter permanente og semi-permanente farvestoffer, men også alt, hvad du har brug for til at farve dit hår. Disse omfatter hydrogenperoxid og engangsartikler. Køb alle dine foretrukne KIS-produkter hos Salontopper og få din ordre leveret næste dag!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.