gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

DOOP hårprodukter

DOOPs hårprodukter gør enhver frisure mulig. Du kan altid skabe det, du ønsker, uden at dit hår bliver fedtet. Desuden er alle produkter parabenefri, enkle at bruge og lette at vaske ud af håret. Det er ikke for ingenting, at så mange mennesker bliver afhængige af DOOPs hårprodukter. DOOPs motto er derfor "hvis vi ikke har det, har du ikke brug for det".

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Egenskaber DOOP

  • Til alle hårtyper
  • Unisex

Egenskaber DOOP

  • Til alle hårtyper
  • Unisex

DOOPs hårprodukter består af naturlige ingredienser

Hos DOOP tror de på kraften i naturlige ingredienser. Derfor er DOOPs hårprodukter formuleret med omhyggeligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet. Fra plejende olier til planteekstrakter er hvert produkt designet til at nære, beskytte og holde dit hår sundt. Med DOOPs hårprodukter behøver du ikke at gå på kompromis mellem stil og pleje.

Til enhver hårtype og lejlighed

Uanset om du er på udkig efter daglig pleje eller et særligt look til en fest, har DOOPs hårprodukter løsningen til enhver hårtype og enhver lejlighed. Produktlinjerne er designet til at opfylde alle dine behov.

Salontoppers foretrukne DOOP-hårprodukter

Der findes ikke en styler fra DOOP, som vi ikke tør anbefale. Vi ser det lidt som at vælge mellem sine børn; det er også umuligt. Når vi nu er nødt til at vælge, går vi efter DOOP The Freaker 100ml. Dette formende viskelæder giver et meget højt hold og er perfekt til freaky korthårsfrisurer. Det bedste af det hele er, at dit hår kan restyles resten af dagen, så du kan få et nyt look når som helst på dagen. DOOP The Player 100 ml er en formbar fibergummi til mellemlangt til langt hår. Voksen skaber et rodet look. Kaos i dit hår! Mere volumen uden at gøre dit hår fedtet eller hårdt, og med denne voks er dit hår også let at re-style. For et look uden for sengen skal du vælge DOOP The Screamer 100ml. Denne smøragtige pastacreme efterlader håret blødt, fnugger ikke, men giver stadig ekstra styrke til håret. Velegnet til kort til mellemlangt hår.

DOOPs vision

Ægte (hår)mode vises ikke på catwalken. Ægte hårmode skabes på gaden. Det er i hvert fald visionen hos de hollandske(!) grundlæggere af hårstylingmærket DOOP hair products. De lader sig inspirere af kreative unge fra hippe byområder i bl.a. Amsterdam, Tokyo, London, New York og LA og omsætter denne modeinspiration til stylingprodukter af højeste kvalitet, der matcher kravene og ønskerne fra denne hippe og unge målgruppe.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.