gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.2/5

Maling til øjenbryn og øjenvipper

Vil du give dine øjenbryn og/eller øjenvipper en lidt mørkere nuance? Så er en brynfarve eller øjenvippefarve det, du har brug for. Skab et åbent look med smukke mørke vipper og et farvet øjenbryn, der får dit ansigt til at skinne lidt mere. Leder du efter en god øjenbrynsfarve eller øjenvippemaling? Vi vil med glæde hjælpe dig.


Maling til øjenbryn

Med en brynfarve kan du give dine øjenbryn lidt mere farve og få dit ansigt til at stråle. Vælg en naturlig farve, eller lad den stå lidt mere frem. Der findes flere forskellige øjenbrynsfarver, som du kan vælge imellem for at skabe den perfekte brynfarve. I gennemsnit forbliver malingen synlig på hårene i 4 til 6 uger. Hvad der er den bedste øjenbrynsfarve, varierer fra person til person.

Farve til øjenvipper

Ved at bruge en øjenvippefarve sikrer du, at du skaber et åbent look. Ofte vælges sort, da det minder mest om mascara. Farvning af øjenvipper er ideel til ferien, så du ikke behøver at tænke på mascara, når du vil ligge ved poolen. Hvis du aldrig bruger mascara, men savner det åbne look med mørke vipper, så er øjenvippemaling løsningen til et naturligt og velplejet look.

Hvad er forskellen på øjenbrynsfarve og øjenvippemaling?

Der er ingen forskel mellem malingerne. Alle farverne kan bruges til både øjenbryn og øjenvipper. Nogle farver er kun lidt pænere til øjenvipperne eller kun til øjenbrynene.

Sådan bruger du øjenbrynsfarve og øjenvippemaling

Maling til øjenbryn

Først og fremmest skal du vælge den rigtige farve, der passer bedst til din hårfarve. Har du fundet den rigtige farve og købt de nødvendige materialer? Så kan du komme i gang. Malingen kan også blandes sammen for at få den perfekte farve.

 • Trin 1: Rens huden og øjenbrynshårene med RefectoCil Eye Make-Up Remover.
 • Trin 2: Påfør RefectoCil Skin Protection Cream omkring øjenbrynene. Dette vil forhindre malingpletter på huden.
 • Trin 3: Bland ca. 1 cm maling med 5 dråber Oxidant Liquid ELLER med 7 dråber Oxidant Cream.
 • Trin 4: Påfør malingen på øjenbrynene, og fjern kortvarigt resterne på huden med en vatpind.
 • Trin 5: Det er forskelligt fra person til person, hvor længe du skal lade malingen sidde, og hvor markant farven er.
 • Trin 6: Fjern øjenbrynsfarven med fugtige vatrondeller.
 • Trin 7: Synes du, at øjenbrynene stadig er lidt for lyse? Påfør derefter malingen igen, og lad den sidde på i endnu et kort øjeblik.

Maling til øjenvipper

Den mest almindeligt valgte farve til øjenvipper er sort. Blå-sort og dybblå er også hyppigt anvendt.

 • Trin 1: rens øjenvipperne med RefectoCil Eye Make-Up Remover.
 • Trin 2: Påfør silikonepads eller hudbeskyttelsescreme med vippeblade under den nederste vippelinje. Dette beskytter huden mod malingpletter.
 • Trin 3: Bland ca. 1 cm maling med 5 dråber Oxidant Liquid ELLER med 7 dråber Oxidant Cream.
 • Trin 4: Påfør forsigtigt øjenvippefarven på vipperne. Hold øjnene lukkede under påføringen. Det er vigtigt at gøre dette meget omhyggeligt. Maling i øjnene vil svie!
 • Trin 5: Lad farven virke i 10 minutter.
 • Trin 6: Fjern malingen med fugtige vatrondeller. Gentag det, indtil der ikke kommer mere maling af. Du kan også skylle dine øjne med vand for at sikre dig, at alle rester er væk.

Malingen skal altid forberedes med hydrogenperoxid. Der findes to varianter af denne, nemlig Oxidant Liquid og Oxidant Cream. Cremen gør malingen lidt fyldigere, så den er lettere at påføre.

Forskellige øjenbrynsfarver og øjenvippemaling

0 - Blond
1 - sort
1.1 - Grafit
2 - Blå-sort
2.1 - Deep Blue
3 - Brun
3.1 - Lys brun
4 - Kastanje
4.1 - Rød
Sensitive Black
Følsom mørk brun
Følsom mellembrun

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.