gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Føntørrerbørste

Med en god fønbørste og føntørrer kan du style dit hår flot. Hvis du vil have flere bølger, volumen eller krøller, er det denne børste, du skal bruge. Men hvad er en god fønbørste? Vi vil gerne hjælpe dig med at finde en god fønbørste, så du kan skabe et smukt hårlook.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

En føntørrerbørste

En føntørrerbørste, rundbørste eller også kaldet krøllebørste føntørrer, bruges til at føntørre håret til et glat og lige look eller til at skabe bølger og krøller. Med disse børster har du altid brug for en hårtørrer. De fleste rundbørster i dag er lavet med en keramisk belagt cylinder. Det gør, at de bliver hurtigere varme og holder længere på varmen, så du bedre kan style dit hår. Bruger du allerede en hårtørrerbørste til at style dit hår?

Den bedste føntørrerbørste

Den bedste føntørrerbørste (eller bedste krøllebørste) er meget personlig. Vil du have en fast krølle, eller går du efter lidt mere bølger og volumen? En rundbørste med en lille diameter vælges ofte til kort hår, og en børste med en større diameter er velegnet til mellemlangt og langt hår. Så det er forskelligt fra person til person, hvilken fønbørste der er bedst, men en af vores bedst sælgende fønbørster er Olivia Garden Nanothermic C+I Thermal 44mm. I vores sortiment har vi flere andre rundbørster. De fås for eksempel i 12 mm, men også i 83 mm. Hvordan vælger du den bedste diameter til dit hår? En børste med en lille diameter, 12 mm til ca. 25 mm, er velegnet til kort hår for at skabe en fast krølle. En børste med en diameter på 25 mm til 40 mm er velegnet til mellemlangt hår. Hvis du vil bruge denne til at skabe en god krølle eller tværtimod til at skabe bølger og en smule volumen, er diameteren igen forskellig. 40 mm og større vælges ofte til hår, der falder over skuldrene for at skabe en flot bølge i håret.

Rund børste

At lave en føntørring med en rundbørste er en populær teknik, når det gælder hårstyling. Med en rundbørste skaber du mere glans, volumen og den perfekte styling, mens du tørrer dit hår med en føntørrer. Eksperimenter med forskellige børstestørrelser og teknikker for at opnå det ønskede resultat, og nyd din professionelle frisure!

Forskel på en føntørrerbørste og en varmluftsbørste

En varmluftsbørste kører på elektricitet og blæser bogstaveligt talt varm luft. Det gør det muligt at krølle dit hår på en smuk måde. Kør børsten gennem håret og skab en flot stil. En fønbørste eller krøllebørste er runde børster, der giver dig mulighed for at føntørre smukke krøller, bølger og volumen i dit hår.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.