gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.2/5

Hårtørrer børste

Med en god hårtørrerbørste og en hårtørrer kan du style dit hår flot. Hvis du vil have flere bølger, mere volumen eller krøller, er denne børste det, du har brug for. Men hvad er en god hårtørrerbørste? Vi vil gerne hjælpe dig med at finde en passende hårtørrerbørste.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Hvad er en føntørrerbørste

En føntørrebørste, rundbørste eller også kaldet krøllebørste, bruges til at føntørre håret til et glat og glat look eller til at skabe bølger og krøller. Med disse børster har du altid brug for en hårtørrer. De fleste rundbørster er i dag fremstillet med en keramisk belagt cylinder. Det gør, at de varmes hurtigere op og bevarer varmen længere, så du kan style dit hår bedre.

Hvad er den bedste hårtørrerbørste

Den bedste føntørrerbørste (eller bedste krøllejernbørste) er meget personlig. Ønsker du en fast krølle, eller vil du have lidt mere bølger og volumen? En rundbørste med en lille diameter vælges ofte til kort hår, og en børste med en større diameter er velegnet til mellemlangt og langt hår. Så det bedste valg af hårtørrerbørster varierer fra person til person, men vores bedst sælgende hårtørrerbørste er Olivia Garden Nanothermic C+I Thermal 44mm.

Forskellige diametre af en rundbørste

I vores sortiment har vi forskellige runde hårtørrerbørster. De fås f.eks. i 12 mm, men også i 83 mm. Hvordan vælger du den bedste diameter til dit hår? En børste med en lille diameter, 12 mm til ca. 25 mm, er velegnet til kort hår for at skabe en fast krølle. En børste med en diameter på 25 mm til 40 mm er velegnet til mellemlangt hår. Hvis du vil bruge den til at skabe en god krølle eller tværtimod til at skabe bølger og en smule volumen, er diameteren igen forskellig. 40mm og større vælges ofte til hår, der falder over skuldrene, for at skabe en flot bølge i håret.

Hvad er forskellen mellem en hårtørrerbørste og en varmluftbørste?

En varmluftbørste kører på elektricitet og blæser bogstaveligt talt varm luft. Det giver dit hår mulighed for at blive krøllet på en smuk måde. Kør børsten gennem dit hår, og skab en flot frisure. En føntørringsbørste eller krøllebørste er runde børster, der giver dig mulighed for at føntørre smukke krøller, bølger og volumen i dit hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.