gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sexet hår

Når du ønsker at skabe et look med masser af volumen eller bare vil sikre dig, at dit hår ser godt og sundt ud, kan du med Sexy Hair opnå dit perfekte hårønske. Hos mærket arbejder de konstant på at levere produkter, der får os til at føle os sexede, og de er åbne over for ændringer, der fører til bedre resultater. Desuden tager Sexy Hair hensyn til jorden. Emballagen er fremstillet af 100 % PCR-plast, som kan genbruges. Og de er også dyrevenlige; de tester ikke Sexy Hair-produkterne og ingredienserne på dyr. So Sexy Hair's professionelle hårplejeserie sikrer, at alles indre selv begynder at stråle. Læs mere >>

 

Sortering

Pr. Side
Sexy Hair
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Etablering Sexy Hair

Sexy Hair blev grundlagt i 1998 i Los Angeles af Michael O'Rourke. Hans salon brugte produkter, som han ikke mente var gode nok, så han besluttede sig for at starte sit eget hårmærke. Mærket blev inspireret af skønheden hos de mennesker, der boede i Los Angeles. Inspirationen kom i mange former; et smukt look, en smuk street style eller et strandlook. Ifølge Sexy Hair kommer sand skønhed indefra og er den ultimative form for selvtillid. Sexy Hair's logo indeholder en stjerne, som repræsenterer de fantastiske ting, der kan ske, når du lader din indre stjerne skinne.

Produktlinjer

Mærket er blevet verdensberømt for sin store røde hårspray, men Sexy Hair består af meget mere end det. Produktlinjerne omfatter styling- og plejeprodukter til både mænd og kvinder. Sexy Hair tilbyder de perfekte produkter til enhver hårtype for at skabe den bedste effekt. Produktlinjen omfatter f.eks. shampoo, balsam, voks og geler. Desuden findes der produkter til alle hårtyper: farvet hår, tørt hår, tyndt hår eller krøllet hår.

Sexy Hair produkter på Salontotal.dk

Hvis du er blevet lige så begejstret for Sexy Hair som vi er, kan du købe produkterne med mange fordele på Salontotal.dk. Mange andre er gået foran dig, da vi nu scorer 9,4 i kundeanmeldelser.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.