gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sortering

Pr. Side
Matrix
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Matrix hårprodukter

Matrix er en del af L'Oreals amerikanske professionelle hårdivision og er en førende aktør på markedet for hårpleje og hårfarve. Matrix hårprodukter har forpligtet sig til at stå til rådighed for den professionelle salon og støtte stylisterne i at udnytte deres talenter fuldt ud.

Matrix blev grundlagt i 1980 af Arnie og Sydell Miller og er i sandhed et mærke designet af frisører til frisører. Faktisk havde det amerikanske ægtepar over 20 års erfaring i frisørbranchen sammen. Tilbage i 1971 besluttede Miller at starte sin egen virksomhed. Under firmanavnet "Ardell" udviklede og solgte han kunstige øjenvipper. Med tiden blev de første hårfarveprodukter også udviklet under dette navn.

Da han så detailmarkedet falde i slutningen af 1970'erne, besluttede han sig for at fokusere på hårprodukter til professionelle saloner under mærket Matrix. "Jeg følte, at hvis jeg ville have succes, havde jeg brug for mere fokus. Jeg valgte professionelle saloner, fordi jeg kender det marked og også bare kunne lide det mere", siger han om det.

De foretrukne Matrix-produkter fra Salontotal.dk

Definerer du dit hår og giver det mere accent? Matrix Style Link Matte Definer er så virkelig det, du leder efter. Velegnet til kort til mellemlangt hår. Til dem, der har brug for en markant, udtryksfuld og anderledes frisure. Produktet er fremstillet af strandler, som faktisk kommer fra stranden. Produktet definerer også dit hårs form.

Matrix Overachiever 3-in-1 kombinerer det bedste fra 3 verdener. Det er et stylingprodukt, der føles som en creme, giver struktur som en pasta og giver hold som den bedste voks! Har du tilfældigvis fået dit hår afbleget eller lavet blonde highlights? Når det er blevet gjort for nylig, ser det altid velplejet, strålende og skinnende ud.

Hvis du ønsker at bevare den på denne måde, skal Matrix So Silver Shampoo 300ml shampoo er til dig. Denne shampoo renser ikke kun, men plejer også og hjælper med at forhindre uønskede gule og gyldne toner. Derudover er den velegnet til daglig brug og til kemisk behandlet hår!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.