gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Professionals Colour Fresh

Når du har farvet dit hår, ønsker du naturligvis at bevare farven så længe som muligt. Det kan du opnå perfekt med Colour Fresh-serien fra Wella Professionals. Denne serie består af et bredt udvalg af ammoniakfrie semi-permanente hårfarveprodukter uden ammoniak. Wella Color fresh-produkterne giver en levende farve og et intensivt glansboost.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris

Wella Professionals Color Fresh hårfarve

Wella Color Fresh er en bred vifte af ammoniakfri semi-permanente hårfarveprodukter. Du kan nemt holde din hårfarve levende og længerevarende med den fine Color Fresh-serie.

Wella Professionals Color Fresh Create

Skab dit ideelle tilpassede farveresultat med Wella Professionals Tomorrow clear 60 ml farve. Bland farver fra Create-serien sammen for at opnå det ønskede farveresultat og den rette farveintensitet. Du behøver ikke en fremkalder til denne hårfarve! Brug Color Fresh Create Tomorrow clear for at gøre farven mindre intens. Wella Professionals Color Fresh Create-serien har en toneægte farveaftoning og holder ca. 20 hårvaske.

Wella Professionals Acid

Color Fresh er en semi-permanent farvning med en sur pH-værdi. En perfekt kombination af øjeblikkeligt farveresultat og plejende ingredienser. Color Fresh er fri for ammoniak. Dette alsidige produkt er ideelt til brug som farveopfrisker mellem farvninger og til at fremhæve levende farver. Håret får op til 50 % mere glans.

Wella Professionals Perfection

Wella Professionals Perfecton by colour fresh er et særligt leave-in hårfarveprodukt. Det indeholder øjeblikkelige farvestoffer og et vitaminkompleks, der tilfører levende farve og glans til en professionel farvebehandling. Dette ekstremt alsidige produkt er ideelt til brug både som farveopfrisker og til engangsfarve til f.eks. en aften i byen.

Wella Professionals Color Fresh Mask

Wella Professionals Color Fresh Mask er en perlemorsmaske, der neutraliserer og reducerer kobberfarve. Masken er ideel til lysere hårfarver for at bevare platinfinishet uden at ændre tonen drastisk. Derudover plejer masken dit hår, så det ser sundt ud! Masken hjælper dig med at genoplive din hårfarve og får samtidig dit hår til at føles blødt og sundt igen. Og alt dette med 0% skade på dit hår! Opfrisk blondt til rødt hår med Wella Professionals Color Fresh Mask for et naturligt udseende highlight. Desuden dufter maskerne skønt og reducerer hårbrud under kæmning.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.