gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Leave-in balsam

Vil du give dit hår ekstra pleje? En mulighed er en leave-in-balsam. Du påfører den efter hårvask og lader den sidde, så de aktive ingredienser kan arbejde ekstra godt. På den måde kan en leave-in-hårkur sørge for, at dit hår repareres, fugtes og/eller næres optimalt. Men hvad er den bedste leave-in-balsam? Vi hjælper dig med at vælge!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
 • se alt
 • se mindre
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Hvad er en leave-in-balsam?

Hvis du vil give dit hår ekstra pleje, kan du bruge en leave-in-balsam. De har til formål at pleje dit hår, gøre det blødere, give det glans og holde det sundt. Som navnet antyder, er der en lignende effekt som ved en normal balsam. Men forskellen er? Du skyller ikke en leave in ud, men lader den sidde i længere tid eller endda helt. På den måde bliver næringsstoffer og fugt absorberet fuldt ud i håret.

Hvordan bruger man en leave in-balsam?

Ud over at vaske og pleje dit hår under bruseren, kan du også gøre det efter bruseren. Det gør du ved at bruge en leave-in-balsam, hårolie eller hårserum. Du bruger næsten altid disse efter vask og skyller dem ikke ud, men lader dem trænge ind i håret. Påfør leave-in-balsam i vådt/håndklædetørt eller tørt hår, afhængigt af produktet, og lad det derefter sidde.

Den bedste leave-in-balsam

Men hvad er den ultimativt bedste leave-in-balsam? Det afhænger selvfølgelig af dit hår, og hvad dit hår har brug for. De findes f.eks. til krøllet og glat hår, men især til tørt og skadet hår. Du kan finde dem fra forskellige mærker i mange forskellige varianter.

Det ene mærke har en leave-in-creme, der gør håret glat og blødt, det andet har en leave-in, der giver håret ekstra fugt.Ud over cremer findes der også leave-in-spray og leave-in-olier. Hvad der fungerer bedst for dig, afhænger af din hårstruktur, f.eks. er cremede leave in-balsam meget brugt til at give ekstra god fugt til krøllet hår.

Beskyttende leave in-balsam

Ud over de nærende og fugtgivende egenskaber har nogle leave in-balsam også beskyttende egenskaber. De beskytter f.eks. mod varmen fra stylingredskaber som føntørrer, glattejern og krøllejern.De hjælper også med at bekæmpe krus, og det hænger selvfølgelig sammen med det fugtgivende aspekt. Der findes bestemt også anti-frizz leave-in balsam, der er specielt rettet mod kruset hår.

Køb leave-in balsam

Salontotal.dk Hos , har vi et bredt udvalg af leave-in balsam. Sebastian Professional Potion 9 Lite Fra de mest populære som . Men derudover selvfølgelig mange andre mærker. Salontotal.dk Bestil i dag på og tilføj en leave-in-balsam til din hårrutine!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er leave-in balsam?

Leave-in-balsam er et letvægtshårplejeprodukt, som bliver i håret uden at blive skyllet ud. Den fugter, udfiltrer og beskytter dit hår mod skader. Den er perfekt til ekstra pleje og styling mellem dine regelmæssige hårvaske.

Hvordan bruger man leave-in-balsam?

Påfør en lille mængde leave-in-balsam i fugtigt hår efter shampoo og hårkur. Fordel den jævnt med fingrene eller en kam, og koncentrer dig om længder og spidser. Style som normalt, og nyd det bløde og plejede resultat.

Hvor ofte skal jeg bruge leave-in balsam?

Du kan bruge leave-in balsam så ofte, du vil, afhængigt af dit hårs behov. Den kan bruges dagligt til at fugte og beskytte dit hår, eller du kan bruge den, når du har brug for ekstra pleje mellem dine regelmæssige hårvaske.

Hvordan virker leave-in-balsam?

Leave-in-balsam trænger dybt ind i håret og giver langvarig fugt og beskyttelse. Den danner et tyndt lag omkring dine lokker, holder på fugten og gør håret glat og medgørligt. Det er et must-have-produkt til sundt og hydreret hår!

Hvorfor leave-in balsam?

Leave-in-balsam giver kontinuerligt fugt og beskyttelse til dit hår. Den hjælper med at forebygge tørhed, krus og spaltede spidser. Desuden gør den dit hår blødt, glat og lettere at style. Det er den ultimative allierede til sundt og strålende hår!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.