gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Leave-in balsam

Ønsker du at give dit hår ekstra pleje? En mulighed er en leave-in conditioner. Du anvender den efter shampooningen og lader den sidde i, så de aktive ingredienser kan virke ekstra godt. På den måde kan en leave-in hårbalsam sørge for, at dit hår bliver repareret, hydreret og/eller plejet optimalt. Men hvad er den bedste leave-in conditioner? Vi hjælper dig med at vælge!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hår
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvad er en leave-in conditioner?

For at give dit hår ekstra pleje kan du bruge en leave-in conditioner. Disse har til formål at pleje dit hår, gøre det blødere, give glans og holde dit hår sundt. Som navnet antyder, er der en lignende effekt som med en normal balsam. Forskellen? Du skyller ikke en leave-in ud, men lader den sidde i længere tid eller endda helt. På den måde bliver næringsstoffer og fugt fuldt ud absorberet i håret.**ONBEKEND**"> 

Hvordan bruger du en leave-in conditioner?

Udover at vaske og pleje dit hår i brusebadet kan du også gøre det efter brusebadet. For at gøre dette skal du bruge en leave-in conditioner, en hårolie eller et hårserum. Disse skal næsten altid bruges efter vask og ikke skylles ud, men efterlades til at trække ind i håret. Påfør leave-in-balsam i vådt/tørt håndklæde eller tørt hår, afhængigt af produktet, og lad det derefter virke.

Den bedste leave-in conditioner

Men hvad er den ultimativt bedste leave-in conditioner? Det afhænger selvfølgelig af dit hår og af, hvad dit hår har brug for. De findes f.eks. til krøllet eller glat hår, men især til tørt og skadet hår. Du kan finde dem fra forskellige mærker i mange forskellige varianter.

Det ene mærke har en leave-in creme, der gør dit hår glat og blødt, det andet mærke har en leave-in, der giver dit hår ekstra fugt.Udover cremer findes der også leave-in sprays og leave-in olier. Hvad der virker bedst for dig, afhænger af din hårstruktur, f.eks. er cremede leave-in conditioners meget udbredt til ekstra god fugt til krøllet hår.

Beskyttende leave-in conditioner

Udover nærende og fugtgivende egenskaber har nogle leave-in conditioners også beskyttende egenskaber. De beskytter f.eks. mod varmen fra stylingredskaber som f.eks. hårtørrer, glattejern og krøllejern.De hjælper også med at bekæmpe krus, hvilket naturligvis hænger sammen med det fugtgivende aspekt. Der findes bestemt også anti-frizz leave-in conditioners, der er specifikt rettet mod kruset hår.

Køb leave-in conditioner

Hos Salontopper har vi et bredt udvalg af leave-in conditioners. Fra topsællerter som Kérastase Resistance Ciment Thermique til Sebastian Professional Potion 9 Lite, men selvfølgelig også mange andre mærker.

Bestil din favorit leave-in conditioner på Salontopper.nl inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag aften), og din ordre bliver leveret i morgen. Om fredagen leveres ordrer afgivet inden kl. 22.00 i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at levere til den lovede tid, forudsat at produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er tilgængelig mandag-fredag fra kl. 09:00 til 21:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 16:00. Gå til kontakt for at få telefonnummer og e-mailadresse. Vi vil med glæde hjælpe dig!

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.