gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Leave-in balsam

Vil du give dit hår ekstra pleje? En mulighed er en leave-in-balsam. Du påfører den efter hårvasken og lader den sidde i, så de aktive ingredienser kan virke ekstra godt. På den måde kan en leave-in hårbalsam sørge for, at dit hår bliver optimalt repareret, hydreret og/eller næret. Men hvad er den bedste leave-in-balsam? Vi hjælper dig med at vælge!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hår
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvad er en leave-in-balsam?

Hvis du vil give dit hår ekstra pleje, kan du bruge en leave-in-balsam. Disse har til formål at pleje dit hår, gøre det blødere, give glans og holde dit hår sundt. Som navnet antyder, er der en lignende effekt som en normal balsam. Forskellen er bare? Du skyller ikke en leave in ud, men lader den sidde i længere tid eller endda helt. På den måde absorberes næringsstoffer og fugt fuldt ud i håret.**ONBEKEND**"> 

Hvordan bruger man en leave-in balsam?

Udover at vaske og pleje dit hår i badet, kan du også gøre det efter badet. For at gøre dette skal du bruge en leave-in-balsam, hårolie eller hårserum. Du bruger næsten altid disse efter vask og skyller dem ikke ud, men lader dem trænge ind i håret. Påfør leave-in-balsam i vådt/håndklædetørt eller tørt hår, afhængigt af produktet, og lad det derefter sidde.

Den bedste leave-in balsam

Men hvad er den ultimativt bedste leave-in-balsam? Det afhænger selvfølgelig af dit hår, og hvad dit hår har brug for. For eksempel findes de til krøllet eller glat hår, men især til tørt og skadet hår. Du kan finde dem fra forskellige mærker i mange forskellige varianter.

Det ene mærke har en leave-in creme, der gør håret glat og blødt, det andet har en leave-in, der giver håret ekstra fugt.Ud over cremer findes der også leave-in sprays og leave-in olier. Hvad der fungerer bedst for dig, afhænger af din hårstruktur, for eksempel er cremede leave in-balsam meget brugt til ekstra god fugtgivende krøllet hår.

Beskyttende leave-in balsam

Udover nærende og fugtgivende egenskaber har nogle leave-in conditioners også beskyttende egenskaber. For eksempel beskytter de mod varmen fra stylingredskaber som føntørrer, glattejern og krøllejern.De hjælper også med at bekæmpe krus, og det hænger selvfølgelig sammen med det fugtgivende aspekt. Der findes bestemt også anti-frizz leave-in conditioners, der er specielt rettet mod kruset hår.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er leave-in balsam?

Leave-in conditioner er et let hårplejeprodukt, som bliver i håret uden at blive skyllet ud. Det fugter, løsner og beskytter håret mod skader. Det er perfekt til ekstra pleje og styling mellem dine regelmæssige hårvaske.

Hvordan bruger man leave-in conditioner?

Påfør en lille mængde leave-in conditioner i fugtigt hår efter shampoo og hårkur. Fordel den jævnt med fingrene eller en kam, og koncentrer dig om længder og spidser. Sæt håret som normalt, og nyd det bløde og plejede resultat.

Hvor ofte skal man bruge leave-in balsam?

Du kan bruge leave-in conditioner, så ofte du vil, afhængigt af dit hårs behov. Den kan bruges dagligt til at fugte og beskytte dit hår, eller du kan anvende den, når du har brug for ekstra pleje mellem dine regelmæssige hårvaske.

Hvordan virker leave-in balsam?

Leave-in balsam trænger dybt ind i håret og giver langvarig fugt og beskyttelse. Den danner et tyndt lag omkring dine lokker, bevarer fugten og gør håret glat og medgørligt. Det er et must-have-produkt til sundt og hydreret hår!

Hvorfor leave-in balsam?

Leave-in balsam giver kontinuerlig fugt og beskyttelse til dit hår. Det hjælper med at forhindre tørhed, krus og spaltede spidser. Desuden gør den dit hår blødt, glat og lettere at style. Det er den ultimative allierede til sundt og strålende hår!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.