gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Leave-In Conditioner

Ønsker du at give dit hår ekstra pleje? En af mulighederne for dette er en leave-in conditioner. Påfør den efter shampooing og lad den trække ind, så de aktive ingredienser kan virke ekstra godt. På den måde kan en leave-in hårbalsam sikre, at dit hår bliver repareret, hydreret og/eller næret optimalt. Men hvad er den bedste leave-in conditioner? Vi hjælper dig med at vælge!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvad er en Leave-In Conditioner?

Hvis du vil give dit hår ekstra pleje, kan du bruge en leave-in conditioner. De har til formål at pleje dit hår, gøre det blødere, give glans og holde dit hår sundt. Som navnet antyder, har den samme effekt som en normal balsam. Forskellen? En leave-in skylles ikke ud, men lader den trække ind i længere tid eller endda helt. På denne måde absorberes næringsstoffer og fugt fuldt ud i håret.**ONBEKEND**"> 

Hvordan bruger du en leave-in conditioner?

Ud over at vaske og pleje dit hår under brusebadet kan du også gøre det efter brusebadet. Du kan gøre dette ved at bruge en leave-in conditioner, en hårolie eller et hårserum. De skal næsten altid bruges efter vask og ikke skylles ud, men skal trænge ind i håret. Leave-in-balsam påføres vådt/tørt håndklæde eller tørt hår, afhængigt af produktet, og derefter lader det trænge ind i håret.

Den bedste leave-in conditioner

Men hvad er den ultimativt bedste leave-in conditioner? Det afhænger selvfølgelig af dit hår og af, hvad dit hår har brug for. De fås f.eks. til krøllet eller glat hår, men især til tørt og skadet hår. Du kan finde dem fra forskellige mærker i mange forskellige varianter.

Et mærke har en leave-in-creme, der gør dit hår glat og blødt, mens et andet mærke har en leave-in, der giver dit hår ekstra fugt.Ud over cremer findes der også leave-in sprays og leave-in olier. Hvad der virker bedst for dig, afhænger af din hårstruktur, f.eks. er cremede leave-in conditioners meget udbredt til ekstra god fugt til krøllet hår.

Beskyttende Leave-In Conditioner

Ud over nærende og fugtgivende egenskaber har nogle leave-in conditioners også beskyttende egenskaber. De beskytter f.eks. mod varmen fra stylingredskaber som f.eks. hårtørrer, glattejern og krøllejern.De hjælper også med at bekæmpe krus, hvilket naturligvis hænger sammen med det fugtgivende aspekt. Der findes bestemt også anti-frizz leave-ins, der er specifikt rettet mod kruset hår.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.