gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Farve Wow

Leder du efter et mærke, der er på forkant med hårpleje? Vælg derefter den innovative Color Wow. Gail Federici, medstifter af John Frieda, har grundlagt mærket og fokuserer på pleje af farvet hår. I årtier har Color Wow ændret kvinders liv ved at løse forskellige skønhedsproblemer med innovative produkter. Stjerner som Jennifer Lopez og Victoria Beckham sværger til mærket, og derfor er det ikke overraskende, at Color Wow Hair har vundet flere førende priser, såsom Allure Best Root Retoucher og Harpers Bazaar UK Best Hair Innovation.Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Ingredienser af høj kvalitet

Selvfølgelig vinder de ikke disse priser med de færreste ingredienser. Color Wow-produkterne er sulfatfrie, 100 % veganske og testet på dyr. Desuden har de en dokumenteret effekt på bekæmpelse af udvækst, misfarvning og udtværing. Så du kan trygt behandle dit farvede hår med hårprodukterne fra denne serie.

Hårspray

Color Wow hårsprays beskytter naturligvis også din hårfarve. Så selv hvis du ønsker at give ekstra glans til dit hår eller holde din frisure i form, behøver du ikke at frygte for den smukke farve. Du kan gøre dette med finishsprays og tekstureringssprays. Leder du efter en spray mod udgroning? Så har du brug for Root Cover Up.

Color Wow Root Cover Up

Color Wow Root Cover Up: en banebrydende, innovativ formel. Color Wow Root Cover Up er et unikt mineralpudder, der fuldstændig dækker grimme udgroninger og grå hår. Denne hårpudder klæber direkte til håret uden at være klæbrig eller fedtet. Color Wow har de produkter, der vil bringe dit hår til det næste niveau, lige fra at lysne blonde lokker til at fjerne kruset hår. Med disse produkter har Color Wow en livsforandrende indvirkning på kvinder rundt om i verden. Og leder du efter et fint produkt til krøllet hår? Vælg derefter Color Wow dream coat til krøllet hår! Dette produkt giver dine krøller mere definition og fjerner også krus. Prøv Color Wow Dreamcoat til krøllet hår 200 ml nu, og lad dine krøller skinne igen.

Køb Color Wow i Holland

Color Wow er tilgængelig i Holland og derfor også på Salontotal.dk. Vi tilbyder et bredt udvalg af de allerbedste produkter fra dette populære mærke. Du kan straks se, om hvert produkt er på lager, og hvornår du kan få det leveret. Bestiller du flere varer af det samme produkt? Så kan du ofte drage fordel af en gradueret rabat.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om Color Wow eller et af de andre mærker i vores webshop? Vores kundeservice har svar på alle dine spørgsmål og kan også rådgive dig om de bedste produkter til dit hår. Du kan kontakte os via e-mail, WhatsApp, telefon og Facebook på hverdage mellem kl. 9 og 21. Du kan også nå os om lørdagen, hvor du kan kontakte vores kundeservice mellem kl. 10 og 16 med alle dine spørgsmål.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.