gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Splitender

Lider du nogensinde af spaltede spidser? Så er Splitender den perfekte løsning for dig! Med denne praktiske enhed kan du fjerne spaltede spidser på ingen tid uden at skulle besøge en frisørsalon. Enheden har en praktisk størrelse og er nem at bruge. Takket være splitender kan du sige farvel til spaltede spidser!

Der findes i øjeblikket ingen produkter.


 

Reparer spaltede ender

Der findes mange typer stylingredskaber, som du kan bruge til at forme dit hår smukt, men vidste du, at der også findes et redskab, der hjælper dig med at slippe af med spaltede spidser? Dette er Splitender!

Spaltede spidser opstår, når det yderste lag af dit hår er beskadiget, hvilket resulterer i små beskadigede hårspidser. Det kan have flere årsager, f.eks. at dit hår bliver beskadiget af hyppig børstning eller brug af varmeværktøj. Når dine hårspidser er spaltede, kan du ikke reparere dem helt. Den bedste løsning er at skære de spaltede spidser af med f.eks. et spaltværktøj.

Talavera Split-Ender Pro

Spaltede spidser er fortid med Talavera Split-Ender Pro! Denne praktiske enhed sørger for, at dine spaltede spidser bliver klippet på ingen tid. Split-Ender fjerner spaltede spidser langs hele hårets længde. En frisør ved, at der er flere tricks til dette, men fordi Split-Ender gør alt arbejdet for dig, gør dette værktøj processen meget lettere for forbrugerne! På grund af den særlige teknologi i apparatet skærer det kun de beskadigede og spaltede spidser af håret. Ved at bruge Split-Ender bevarer du længden af dit hår, men sørger for, at det føles glat og smukt skinnende igen! Den samlede behandling tager mindre end 30 minutter.

Hvad kan du gøre ved spaltede spidser?

Ønsker du at reducere spaltede spidser? Så er der et par ting, du kan gøre! Først og fremmest skal du bruge god hårpleje, f.eks. balsam. En balsam plejer og fugter dit hår og gør det mindre tilbøjeligt til at gå i stykker. Det er også vigtigt, at du ikke børster dit hår, når det er helt vådt, da det giver skøre pletter, der hurtigere kan give spaltede spidser. Endelig bør du gå regelmæssigt til frisøren og få klippet dine hårspidser for at holde dit hår sundt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.