gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.2/5

Conditioner

En god balsam er vigtig for din hårplejerutine. Det skyldes, at den tager sig af det ydre af dit hår. Efter brug af shampoo er neglebåndene åbne, og balsammen sørger for, at de lukker sig igen. Dit hår bliver plejet og føles straks glattere og blødere. Ved du allerede, hvad den bedste hårbalsam er for dig? Vi vil gerne hjælpe dig.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvad er en balsam?

Ud over en shampoo er en balsam vigtig i din grundlæggende rutine. Den plejer primært ydersiden af dit hår. Den har en fyldig konsistens med fugtgivende og nærende egenskaber. Dit hår føles straks glattere, blødere og ser plejet ud.

Hvilken balsam skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer. Du kan vælge en balsam, der er egnet til alle hårtyper, men du kan også tilpasse den til din hårtype. Der findes f.eks. forskellige produkter til afrohår, skadet hår, blondt hår, kemisk behandlet hår, tykt hår og mange flere hårtyper. Men hvad er den bedste hårbalsam? Vi har et bredt udvalg, og du kan bruge filtermulighederne til nemt at søge efter det produkt, der passer bedst til dit hår.

Hvordan virker en balsam?

En balsam er en del af din grundlæggende rutine, da den primært plejer hårets yderside. Den lukker de hårskæl, der er åbne efter brug af shampoo. Det gør håret glat og smidigt, håndterbart og lettere at rede ud. Dit hår får en flot glans og håret ser mere strålende ud. Et uundværligt produkt i din hårplejerutine.

Hvordan bruger man en balsam?

Du anvender det efter brug af shampoo i hårets længder og spidser. Indblødningstiden varierer fra mærke til mærke og fra produkt til produkt, så læs vejledningen på forhånd for at bruge den rigtige indblødningstid. Påfør aldrig produktet for tæt på eller på hovedbunden. Hvis du gør det, vil hovedbunden producere mere talg, hvilket gør håret hurtigere fedtet. Håret vil se velplejet ud efter brug.Vil du give dit hår et ekstra boost? Så prøv at bruge en hårmaske, som du anvender efter shampoo og før balsam.

Hvad er forskellen mellem balsam og balsam?

Der er ingen forskel på en balsam og en balsam, begge produkter har den samme virkning. Det er kun forskelligt fra mærke til mærke, hvilket navn de giver produktet. I dag bruges betegnelsen balsam mindre ofte.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.