gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Conditioner

En god balsam er vigtig for din hårplejerutine. Det skyldes, at det tager sig af hårets yderside. Efter brug af shampoo er neglebåndene åbne, og balsammen lukker dem igen. Dit hår er balsameret og føles straks glattere og blødere. Ved du allerede, hvad den bedste hårbalsam er for dig? Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste pleje.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Shampoo og balsam

Shampoo og balsam er begge vigtige hårplejeprodukter, der bruges sammen til at rense, fugte og pleje håret. Mens shampoo hovedsageligt bruges til at fjerne snavs, olie og produktophobninger fra håret, er balsam specielt udviklet til at fugte og pleje håret, så det bliver blødt og skinnende.

Balsam er en cremelignende substans, der påføres efter hårvask. Den består af særlige ingredienser som f.eks. olier, silikoner og proteiner, som hjælper med at pleje og reparere håret. Påføring af balsam efter vask hjælper også med at udglatte og lukke hårets neglebånd, hvilket gør håret mindre sårbart over for skader og mere modstandsdygtigt over for brud og spaltning.

Balsam til håret

Hårbalsam er et vigtigt hårplejeprodukt, der bruges til at fugte og nære håret og holde det blødt og skinnende. Balsam er en cremelignende substans, der påføres efter hårvask og hjælper med at udglatte og lukke hårskællene, hvilket gør håret mindre sårbart over for skader og mere modstandsdygtigt over for brud og spaltning.

Ud over en shampoo er en balsam vigtig i din basisrutine. Den plejer primært ydersiden af dit hår. Den har en fyldig konsistens med fugtgivende og nærende egenskaber. Dit hår føles straks glattere, blødere og ser plejet ud. Der findes mange forskellige typer. Du kan vælge et produkt, der passer til alle hårtyper, men du kan også tilpasse det efter din hårtype. Der findes f.eks. forskellige produkter til afrohår, skadet hår, blondt hår, kemisk behandlet hår, tykt hår og mange flere hårtyper. Vi har et bredt udvalg, brug filtermulighederne til nemt at søge efter den bedste hårbalsam, der passer til dig.

Sådan virker en balsam

En balsam er en del af din basisrutine, da den primært plejer hårets yderside. Den lukker hårets neglebånd, som er åbne efter brug af shampoo. Dette gør håret fald glat og smidigt, håndterbart og lettere at rede ud. Dit hår får en flot glans og håret ser mere strålende ud. Et uundværligt produkt under din hårplejerutine. Du anvender det efter brug af shampoo, i hårets længder og spidser. Indblødningstiden varierer fra mærke til mærke og produkt, læs vejledningen på forhånd for at bruge den rigtige indblødningstid. Påfør aldrig produktet for tæt på eller i hovedbunden. Hvis du gør det, vil hovedbunden producere mere talg, hvilket gør håret hurtigere fedtet. Håret vil se plejet ud efter brug.Vil du give dit hår et ekstra boost? Hvorfor så ikke bruge en hårmaske, der anvendes efter shampoo og før balsam?

Køb balsam hos Salontopper

Hos Salontopper har vi et bredt udvalg af balsam. Fra løbere som f.eks. Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure, Wella SP Hydrate Emulsion, Sassoon Illuminating Conditioner og mange flere. Hvis du bestiller dine produkter på Salontopper.nl inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag aften), vil din ordre blive leveret i morgen. Om fredagen leveres ordrer afgivet inden kl. 22:00 i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at overholde den leveringstid, som vi har lovet dig, hvis produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er tilgængelig mandag-fredag fra kl. 09:00 til 21:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 16:00. Gå til kontakt for at få telefonnummer og e-mailadresse. Vi vil med glæde hjælpe dig!

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.