gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex nr. 1

Olaplex No 1 er et unikt produkt, der er udviklet til at reparere og styrke skadet hår. Skader i håret, forårsaget af f.eks. farvning, minimeres af Olaplex No 1. Produktet tilsættes til den kemiske formulering under farvningen og hjælper med at styrke svage områder i håret under behandlingen. Olaplex No 1 anbefales at blive brugt som en professionel. Udforsk vores sortiment og nyd din sunde hårbund!

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Kategori
Pris

Hvad er Olaplex No 1?

Olaplex No 1 indeholder ingrediensen "Bond Multiplier". Dette hjælper med at reparere skadet hår og styrke hårfibrene. Olaplex No1 anvendes før farvning og klipning af hår. Produktet er velegnet til alle hårtyper og er fri for sulfater, parabener og animalske ingredienser. Som følge heraf bliver dit hår ikke tørt, og du vil få mindre hårtab. Med Olaplex hårplejeprodukter behøver du ikke at vaske dit hår ofte, i gennemsnit en gang om ugen.

Olaplex-systemet

Olaplex er en hårplejeserie med forskellige produkter. Hvert produkt er til en anden plejemetode. Olaplex No 1 og No 2 anvendes af frisøren under og efter farvning af håret for at forebygge skader. Efter en frisørbehandling er No 3 perfekt, som er en hårmaske. Derefter kan du vaske dit hår med nr. 4 og nr. 5, shampoo og balsam. Olaplex nr. 6,7,8 og 9 er stylingprodukter: en leave-in, en hårolie, en hårmaske og et hårserum. For at opnå de bedste resultater anbefales det at bruge hele hårplejeserien.

Hvordan bruger du Olaplex No 1?

Det anbefales at lade Olaplex No 1 blive brugt af professionelle. Dette skyldes, at produktet tilsættes til den kemiske formulering under en farvebehandling. Frisøren masserer Olaplex No 1 ind i dit tørre, uvaskede hår og skyller derefter produktet ud efter 10 minutters indblødstid. Efter denne behandling vil dit hår blive farvet og klippet.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.