gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex nr. 0

Olaplex No 0 er en af de seneste tilføjelser til Olaplex-systemet. Ligesom Olaplex No 1 og No 2 reparerer Olaplex No 0 ødelagte svovlbindinger i håret. Olaplex No 0 styrker også håret og beskytter hårets struktur. Olaplex No 0 supplerer Olaplex No 3 og er let at bruge derhjemme. Udforsk vores sortiment og nyd dit sunde hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Kategori
Pris

Hvad er Olaplex No 0?

Olaplex No 0 er et supplement til Olaplex No 3. Det er en forbehandling og er ideelt som hjemmebehandling. Produktet er velegnet til alle hårtyper, hårfarver og hårstrukturer, ligesom alle andre Olaplex-produkter. Det er en slags primer til No.3 behandlingen. Olaplex No 0 hjælper med at reducere brud og reducere krus. Du kan selv lægge dette produkt i dit hår derhjemme, med No 1 og No 2 anbefales det at få en professionel til at bruge produktet.

Hvordan bruger du Olaplex No 0?

Olaplex No 0 påføres i rent, tørt hår. Produktet skal påføres fra roden til spidserne. Når du har påført produktet i håret, kan du børste det yderligere igennem. På denne måde spredes det tilstrækkeligt og absorberes godt i håret. Efter 10 minutters indblødning kan du tilføje Olaplex No 3. Lad dette sidde i yderligere 10 minutter, hvorefter du kan skylle det ud. For at opnå det bedste resultat kan du derefter vaske dit hår med Olaplex No 4 en No 5, shampoo og balsam. Med Olaplex No 6 en No 7 kan du style dit hår i den model, du ønsker. Behandlingen tager ca. 20 minutter.

Hvad gør Olaplex så godt?

Alle Olaplex-produkter er veganske, sulfatfri og parabenefri. Dette forhindrer dit hår i at tørre ud og reducerer hårtab. Derudover sørger ingredienserne i Olaplex for, at dit beskadigede hår bliver syet sammen igen. Dette gør dit hår usædvanligt stærkt, skinnende, men frem for alt super sundt. En anden fordel er, at hår med Olaplex kun behøver at blive vasket ca. en gang om ugen. Så hvis du farver dit hår, vil det holde endnu længere.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.