gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex nr. 2

Olaplex No 2, også kendt som "Bond Perfector", er det andet produkt i Olaplex' hårplejeserie. Olaplex No 2 er et plejende produkt, der anvendes i kombination med Olaplex No 1. Det er et produkt med en unik formel, der hjælper dig med at reparere og styrke dit hår. Det anbefales at få Olaplex No 2 brugt af professionelle frisører. Udforsk vores sortiment og nyd dit sunde hårhoved

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Kategori
Pris

Hvordan bruger du Olaplex No 2?

Olaplex No 2 påføres af en frisør i håret efter vask med Olaplex No 1. Produktet masseres ind i håret, og derefter skal det trække i 10 minutter. Herefter kan det skylles ud, og du kan vaske og style dit hår. Olaplex No 2 er velegnet til alle hårtyper og kan bruges på både farvet og ufarvet hår. Olaplex No 1 og No 2 er intensive behandlinger, der forbedrer hårets struktur. Det er derfor et ideelt trin at tilføje til en farvebehandling og sikrer, at håret lider mindre skade.

Olaplex-systemet

Olaplex er en hårplejeserie med flere produkter. Olaplex No 1 og No 2 anvendes af frisøren under og efter farvningen af dit hår for at forebygge skader. Efter en klipningsbehandling er hårmasken, nr. 3, den næste i rækken. Efter masken kan du vaske dit hår med shampoo og balsam nr. 4 og nr. 5. Olaplex nr. 6,7,8 og 9 er stylingprodukter: en leave-in, en hårolie, en hårmaske og et hårserum. For at opnå de bedste resultater anbefales det at bruge hele hårplejeserien.

Hvad gør Olaplex godt?

Olaplex er fri for animalske ingredienser, sulfater og parabener. Derfor tørrer dit hår ikke ud, og du får mindre hårfald. Desuden er Olaplex en unik formel, der giver skadet hår mulighed for at komme sig. Efter brug af Olaplex er dit hår sundere, mere skinnende og stærkere. Olaplex No 1 og No 2 anbefales at blive brugt i forbindelse med en frisørbehandling, fra No 3 og frem kan du nemt bruge produkterne derhjemme.

Bestil Olaplex No 2 hos Salontopper

Hvis du er blevet begejstret for Olaplex No 2 eller et af de andre Olaplex produkter, kan du købe dem med mange fordele på hos Salontopper. Du finder også forskellige sæt i vores sortiment. Din bestilling bliver leveret gratis til dig fra €35. Hvis du bestiller produkterne søndag til fredag inden kl. 22.00, bliver din ordre leveret næste dag. Mange andre er gået dig forrest, da vi nu scorer 9,4 på kundeanmeldelser.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.