gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex No 4

Olaplex No 4 er en shampoo, der reparerer, reparerer og fugter håret uden at gøre det tungt. Olaplex No 4 er et af Olaplex' produkter med den unikke formel, der eliminerer skader og krus og giver stærkt, sundt og skinnende hår. Bond Maintenance Shampoo kan bruges til alle hårtyper. Med Olaplex No 4 kan du nyde de fine resultater, som produkterne giver. Udforsk vores sortiment og styrk din hårbund.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Hvordan bruger du Olaplex No 4?

Olaplex No 4 er en shampoo, som du bruger som enhver anden shampoo. Du gør dit hår vådt og fordeler derefter en lille mængde shampoo i dit hår. Mens du masserer det ind, kan du tilsætte ekstra vand for at skabe mere skum. Med fingerspidserne masserer du godt ind over din hovedbund for at rense den. Skyl derefter shampooen omhyggeligt. Derefter kan du vaske det en anden gang, på denne måde får du mere skum og kan rense hele længden af dit hår ned til spidserne. Til sidst skyller du det igen, og så har du vasket dit hår godt og givet det en flot glans.

Hele Olaplex-serien

Selvom Olaplex-produkterne kan bruges separat, anbefales det alligevel at bruge alle produkterne fra serien for at opnå det bedste resultat. Olaplex-serien består nemlig af mange produkter, der supplerer hinanden. De første i serien er Olaplex No 1 og No 2, som er produkter, som en frisør kan bruge under en behandling. Hvis du ønsker at bruge det derhjemme, er det bedst at starte med Olaplex No 0. Derefter kan du bruge Olaplex No 3, som er en hårmaske. Når denne er absorberet og skyllet ud, kan du vaske dit hår med Olaplex No 4 og No 5, shampoo og balsam. Til sidst kan du style dit hår med Olaplex nr. 6,7,8 og 9: en leave-in, en hårolie, en hårmaske og et hårserum.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.