gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex nr. 5

Olaplex No 5 er en balsam, der reparerer, reparerer og fugter håret uden at tilføre det vægt. Olaplex No 5 eliminerer skader og krus og giver stærkt, sundt og skinnende hår. Bond Maintenance Conditioner kan bruges til alle hårtyper. Olaplex No 5 er det femte produkt i serien, og sammen med de andre Olaplex-produkter kan du nyde godt af de bedste resultater. Udforsk vores sortiment og styrk din hårbund.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Hvordan bruger du Olaplex No 5?

Olaplex No 5 er en balsam, faktisk bruger du produktet som enhver anden balsam. Når du har vasket dit hår, påfører du balsammen på fugtigt, vasket hår. Når den er absorberet i 3-5 minutter, skylles den grundigt ud. Olaplex No 5 giver masser af fugt og en smuk glans.

Hele Olaplex-serien

Olaplex er et hårplejemærke med en hel produktserie. Produkterne kan bruges hver for sig, men for at opnå det bedste resultat anbefales det at bruge hele serien. De første i serien er Olaplex No 1 og No 2, som er produkter, som en frisør kan bruge under en behandling. Hvis du ønsker at bruge det derhjemme, er det bedst at starte med Olaplex No 0. Herefter bruger du Olaplex No 3: en hårmaske. Når denne er absorberet og skyllet ud, kan du vaske dit hår med Olaplex No 4 og No 5, shampoo og balsam. Til sidst kan du style dit hår med Olaplex nr. 6,7,8 og 9: en leave-in, en hårolie, en hårmaske og et hårserum.

Hvad gør Olaplex så godt?

Ved at bruge Olaplex mindskes hårtab og dit hår bliver mindre tørt. Det skyldes bl.a., at produkterne er parabene- og sulfatfrie. Desuden indeholder alle produkterne ingen animalske ingredienser: så det er Vegansk!

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.