gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex hårmaske

Olaplex hårmaske er et unikt produkt, der har til formål at reparere tørt og skadet hår. Olaplex hårmasken er et af Olaplex' systemer. Olaplex masken er nr. 3 og nr. 8 i produktserien. Alle mærkets produkter indeholder den unikke Olaplex-formel, der genopretter svovlbindingerne i håret og styrker dets struktur. Udforsk vores sortiment, og nyd dit sunde hårhoved.

 

Sortering

Pr. Side
Olaplex
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Pris

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask

Olaplex Bond Intense Moisture Mask No.8 har til formål at reparere tørt og beskadiget hår. Denne maske er en nærende og fugtgivende hjemmebehandling og har en meget koncentreret formel, der genopretter sundt hår. Olaplex er revolutionen inden for hårkosmetik og kan ikke sammenlignes med andre produkter.

Hvordan bruger du Olaplex hårmasken?

Olaplex-produkterne er alle separate systemer. No 1 og No 2 er til professionel brug. Nr. 3 er en hårmaske, som du bruger før shampooing, nr. 4 er en shampoo, nr. 5 er en balsam, Olaplex nr. 6 er en leave-in og nr. 7 er en hårolie. Olaplex hårmasken er nr. 8 fra hårplejeserien. Før du lægger hårmasken i håret, skal du sørge for, at dit hår er rent og håndklædetørt. Derefter kan du påføre Olaplex-hårmasken med fingrene fra midten af dit hår til spidserne. Efter 10 minutters indblødning kan du skylle masken grundigt ud. Du får de bedste resultater af masken, når du bruger den i kombination med shampoo nr. 4 og balsam nr. 5.

Hvornår skal du bruge Olaplex hårmasken?

På grund af den unikke Olaplex-formel hjælper produkterne med at reparere og styrke dit hår. Dit hår bliver sundere, mere skinnende og mindre tilbøjeligt til at gå i stykker på grund af Olaplex. Produkterne er veganske, sulfatfri og parabenefri. Hvis du bruger Olaplex korrekt, er der mindre sandsynlighed for, at dit hår tørrer ud og har mindre hårtab. Du kan bruge Olaplex hårmasken efter at have vasket dit hår med No4 en No5 fra plejeserien. No1 en No2 by Olaplex anbefales kun at blive brugt af professionelle frisører. En stor fordel, du får ved at bruge Olaplex, er, at du ikke behøver at vaske dit hår så ofte: ca. en gang om ugen.

Fordele ved Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask

  • Genopretter skadet og nedbrudt hår
  • Beskytter og styrker hårets struktur
  • Forbedrer glans og håndterbarhed
  • Velegnet til alle hårtyper
  • Fri for parabener og sulfater
  • Vegansk og uden grusomhed
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.