gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex nr. 8

Olaplex No 8 er en hårmaske, der er designet til at forbedre hårets sundhed. Det er et produkt, der skal skylles ud og er lavet til at reparere og styrke skadet hår. Olaplex No 8 er et af produkterne i Olaplex-serien med mærkets unikke formel. Efter brug af Olaplex No 8 vil du få sundere, mere skinnende og blødere hår. Udforsk vores sortiment og nyd dit smukke hårhoved.

Hårmaske designet til at forbedre hårets sundhed

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Kategori
Pris

Hvordan bruger du Olaplex No 8?

Olaplex No 8 kan bruges i tørt eller fugtigt hår. Brug en lille mængde af produktet i spidserne af dit hår og del det op i sektioner. Arbejd derefter produktet ind i længden af dit hår. Olaplex No 8 er et produkt, der skal skylles ud efter 10 minutters blødgøring. Det er velegnet til alle hårtyper og kan bruges regelmæssigt. For at få det bedste resultat anbefales det at bruge alle Olaplex hårplejeprodukter.

Alle Olaplex-produkter

Olaplex har en hel hårplejeserie, hvor alle produkterne arbejder sammen for at styrke og reparere dit hår. Olaplex No 1 og No 2 anvendes professionelt ved din frisørbehandling. Hvis du ønsker at lave denne behandling derhjemme, er det bedre at bruge Olaplex No 0: det reparerer svovlbindingerne i dit hår. Herefter skal du bruge Olaplex No 3, som er en hårmaske. For at vaske dit hår derefter skal du bruge Olaplex nr. 4 og 5, shampoo og balsam. Olaplex nr. 6,7,8 og 9 er stylingprodukter: en leave-in, en hårolie, en hårmaske og et hårserum.

Ansvarligt produkt

Olaplex nr. 8 giver gode resultater, men det er også et ansvarligt produkt. Ligesom resten af produkterne er Olaplex No 8 sulfatfri, parabenefri og uden animalske ingredienser. Som følge heraf reducerer det dit hårtab og udtørrer ikke dit hår. Dermed er alle Olaplex-produkter veganske.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.