gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex nr. 3

Olaplex No 3 er specielt fremstillet til hjemmebehandlinger, så dit hår holdes i topform mellem frisørbehandlingerne. Olaplex No 3 er den perfekte hjælp til at holde dit hår i topform. Produktet er en hårmaske, der skal skylles ud efter udblødning. Olaplex No 3 kan bruges alene, men de bedste resultater opnås i kombination med de andre Olaplex-produkter i serien. Gå på opdagelse i vores sortiment og nyd dit stærke og sunde hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Hvad er Olaplex nr. 3?

Olaplex No 3 er en hårmaske, der genopretter de brudte svovlbindinger i dit hår til deres oprindelige styrke. Produktet hjælper med at forebygge skader og brud og giver dit hår et sundere og mere skinnende udseende. Ligesom Olaplex' andre produkter indeholder produktet ingen animalske ingredienser og er fri for parabener og sulfater. Olaplex No 3 er, ligesom alle mærkets andre produkter, vegansk.

Hvordan bruger du Olaplex No 3?

Det er meget nemt at bruge Olaplex No 3, da det er en hårmaske. Før du påfører produktet, skal du have børstet dit hår godt igennem. Derefter kan du påføre en generøs mængde af Hair Perfector på håndklædetørt hår. Derefter skal du lade produktet trække ind i ca. 10 minutter. Til sidst skylles Olaplex No 3 omhyggeligt ud, og du kan begynde at vaske dit hår med shampoo og balsam, f.eks. Olaplex No 4 en 5. Olaplex-produkterne kan anvendes separat, men de bedste resultater opnås i kombination med produkter fra Olaplex-serien.

Hvad er Olaplex's andre produkter til?

Olaplex har en plejeserie med 10 produkter. Olaplex No 1 og No 2 bruges i frisørbehandlinger, så det anbefales at få det anvendt af professionelle. Olaplex No 0 kan dog anvendes derhjemme. Olaplex No 3 er hårmasken og No 4 og No 5 er shampoo og balsam fra produktserien. Med No 6,7,8 og 9 kan du style dit hår dette er en leave-in, en hårolie, en hårmaske og et hårserum.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.