gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex Shampoo

Olaplex shampoo er et unikt produkt, der er udviklet til at reparere og styrke skadet hår. Den indeholder den unikke Olaplex-formel, som reparerer broerne i håret og styrker håret. Dit hår bliver sundere, mere skinnende og mindre tilbøjeligt til at knække med Olaplex shampoo. Olaplex-systemet består af flere trin. Selve shampooen, er Olaplex shampoo nr. 4 i systemet. Gå på opdagelse i vores sortiment og nyd dit sunde hårhoved.

 

Sortering

Pr. Side
Olaplex
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

I Olaplex-systemet fik shampoo nr. 4. Det er derfor en af de første tilføjelser til sortimentet efter den professionelle Olaplex-behandling. Shampooen er også beriget med Olaplex Bond Building Chemistry for at genoprette hårets styrke og hydrering. Hvilket formidler Olaplex-filosofien stærkere er smukkere hår. Olaplex shampoo er desuden velegnet til alle hårtyper og er desuden farvebeskyttet, så din hårfarve forbliver optimal. Derudover indeholder shampooen ingen sulfater, parabener eller gluten, og formlen er desuden vegansk.

Olaplex no. 4 shampoo fås i 2 størrelser en praktisk 250 ml til hjemmebrug, samt en 2 liters variant til brug i salonen.

Hvem er Olaplex shampoo til?

Olaplex shampoo er velegnet til alle hårtyper. Hele Olaplex hårplejeserien anbefales især til personer med skadet hår på grund af kemiske eller termiske behandlinger som f.eks. farvning, føntørring, styling og krølning. Det er også muligt at bruge kun shampooen. Shampooen er nr. 4 i Olaplex hårplejeserien.

Hvordan bruger jeg Olaplex?

Du bruger simpelthen Olaplex-shampo ligesom enhver anden shampoo: Du masserer en lille mængde af produktet ind i vådt hår og skyller det derefter ud. For at opnå optimale resultater kan du bruge de andre produkter fra Olaplex-systemet sammen med den. No 1 og 2 fra Olaplex må kun anvendes af professionelle frisører. Olaplex No 3 er en hårmaske, som du kan bruge før No 4, shampooen. Efter shampooen kan du bruge balsam, Olaplex No 5. Olaplex nr. 6,7,8 og 9 er stylingprodukter: en leave-in, en hårolie, en hårmaske og et hårserum.

Hvad gør Olaplex så godt?

Først og fremmest er Olaplex-produkterne veganske, sulfatfrie og parabenefrie. Det betyder, at der ikke er nogen animalske ingredienser i dem, at håret ikke bliver udtørret af sulfaterne, og at du har mindre hårtab på grund af udeladelsen af parabener. Desuden sørger Olaplex-produkterne for, at ødelagte svovlforbindelser i håret bliver syet sammen igen. Dette gør håret usædvanligt stærkt, skinnende, men frem for alt super sundt. En anden fordel ved Olaplex shampoo er, at farven i håret holder endnu længere. Håret behøver ikke at blive vasket ofte med Olaplex, ca. en gang om ugen.

Olaplex silver shampoo

Selvfølgelig var en Olaplex silver shampoo et must, og hvor er den fin! Olaplex Blonde Enhancer Toning Shampoo No. 4P er det fulde navn på denne silver shampoo. Hvad P'et står for i 4P, kan du selvfølgelig gætte; lilla! Shampooen er nemlig lilla, hvilket skiller sig ud fra alle Olaplex' hvide produkter. Den lilla shampoo neutraliserer gule toner i håret og lysner dermed din blonde hårfarve. Derudover er den ligesom den normale Olaplex Shampoo nr. 4 en god rensning og hydrering af håret.

Olaplex shampoo og balsam

Vi anbefaler kraftigt at bruge balsammen som supplement til Olaplex-shampooen. Olaplex nr. 5 Conditioner genopretter, reparerer og fugter uden at tilføre vægt. Desuden fjerner Olaplex balsam ligesom shampooen skader og krus. Efter brug af shampoo + balsam vil dit hår føles stærkt og sundt igen.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.