gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex nr. 7

Olaplex No 7 er et af de sidste trin i Olaplex-systemet. Olaplex No 7 er en bindeolie og er således et stylingprodukt. Gennem olien øger du dit hårs glans, blødhed, farve og livlighed. Olaplex No 7 giver også varmebeskyttelse op til 450 grader. Oplev vores sortiment, og style dit hår med Olaplex-produkter.

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
Pris

Hvad er Olaplex No 7?

Efter Olaplex's 7 produkter er Bonding Oil den næste i Olaplex-serien. Olaplex No 7 er en hårolie til styling og beskyttelse af dit hår. Du kan bruge den alene eller i kombination med de andre Olaplex produkter. Hvis du ønsker at bruge alle produkterne, kan du følge en rækkefølge: Olaplex nr. 0, 1 og 2 er forbehandlinger, mens nr. 1 og 2 er til professionel brug. Olaplex nr. 3 er en hårmaske. Med Olaplex nr. 4 og nr. 5, shampoo og balsam, vaskes dit hår. Olaplex nr. 6 er en leave-in. Med Olaplex nr. 7 kan du derefter style dit hår. Produktet er en koncentreret og vægtløs hårolie, der hjælper med at reparere dit hår. For at opnå de bedste resultater anbefales det at bruge hele Olaplex-systemet.

Hvad gør Olaplex så godt?

Alle Olaplex-produkter er veganske, sulfatfri og parabenefri. Dette forhindrer dit hår i at tørre ud og reducerer hårtab. Derudover sikrer den unikke Olaplex-formel, at dit beskadigede hår bliver syet sammen igen. Disse ingredienser er også i Olaplex No 7, hvilket gør dit hår stærkt, skinnende og super sundt. En anden fordel er, at hår med Olaplex kun behøver at blive vasket ca. en gang om ugen. Så hvis du farver dit hår, holder det endnu længere, hvis du farver det. Olaplex No 7 giver dig mulighed for at style dit hår smukt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.