gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex nr. 6

Olaplex No 6 er en leave-in hårkur, der er udviklet til at forbedre hårets sundhed og glans. Bond Smooter er et produkt fra Olaplex-serien, hvilket betyder, at Olaplex No 6 indeholder den unikke formel til at reparere skadet hår. Olaplex No 6 er et af stylingprodukterne og behøver ikke at blive skyllet ud. Udforsk vores sortiment og nyd dit sunde og skinnende hår.

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris

Hvordan bruger du Olaplex No 6?

Olaplex No 6 er et leave-in produkt, der påføres i fugtigt eller tørt hår. Det kan bruges som et stylingprodukt eller som en daglig behandling. Produktet er velegnet til alle hårtyper og kan bruges sammen med de andre Olaplex-produkter for at opnå de bedste resultater. Du påfører produktet med en lille mængde fra længder til spidser. Herefter kan du børste dit hår for at fordele produktet tilstrækkeligt yderligere. Derefter kan du style dit hår som du vil. For at opnå det perfekte plejeresultat skal du anvende Olaplex No 6 Bond Smoother om aftenen.

Olaplex-systemet

Olaplex-systemet, eller plejeserien, består af flere produkter. Olaplex No 1 og No 2 anvendes under en frisørbehandling. Hvis du ønsker at bruge produkterne derhjemme, kan du starte med Olaplex No 0. Derefter kan du anvende hårmasken, Olaplex No 3. Når du har lagt denne maske i blød og skyllet den ud, kan du vaske den med No 4 og No 5. Dette er en shampoo og balsam. For at style dit hår skal du bruge Olaplex nr. 6,7,8 og 9: en leave-in, en hårolie, en hårmaske og et hårserum.

Hvad gør Olaplex til noget særligt?

Først og fremmest er det de resultater, som produkterne giver, der gør Olaplex-mærket specielt. Når du bruger produktet, genopretter og styrker du dit hår. Desuden er alle Olaplex-produkter veganske, sulfatfri og parabenefri. Dette forhindrer dit hår i at tørre ud og reducerer hårtab.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.