gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Ansigtspleje

Det er meget vigtigt at finde en passende ansigtspleje til din hud. Med årene bliver den jo mere og mere stresset. Tænk på solen, for eksempel, eller ved at bære make-up. Og desværre kan vi ikke undgå det: din hud bliver også ældre. Men ved at vælge den rigtige ansigtspleje vil din hud se bedst ud. Desuden vil en ordentlig pleje også sikre, at din hud vil føles blød! På Salontotal.dk ønsker vi at tilbyde den rigtige ansigtspleje til kvinder og mænd, og derfor finder du et stort udvalg af produkter.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Ansigtsplejeprodukter

Fordi vi har så mange forskellige typer ansigtsplejeprodukter til dig, vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge mellem dem. Du kan i bund og grund færdiggøre hele din plejerutine med Salontotal.dk 's produktsortiment. Vi har dagcremer, ansigtsspray, læbepleje, masker, natcremer, øjencremer, eksfoliatorer, rensemidler, scrubs, serum og tonere. Og selvfølgelig har vi ikke kun én variant af hvert produkt i vores sortiment, men rigtig mange. Så du er velkommen til at scrolle rundt!

Trin-for-trin-plan for ansigtspleje

Hvis du ikke ved, hvad en god ansigtsplejerutine er, vil vi gerne hjælpe dig med at hjælpe dig med det. Rens først din hud med en scrub eller peeling. Dette fjerner døde hudceller. Påfør derefter din dagcreme, og så kan du begynde dagen! Har du mere tid? Påfør derefter en maske, og giv din hud lidt ekstra ansigtspleje. Glem ikke at pleje dit ansigt om aftenen også! Tag din makeup af og gentag nøjagtig den samme proces. I stedet for dagcreme skal du afslutte med en natcreme. På den måde vil din hud føles som ny igen om morgenen.

Køb ansigtsplejeprodukter fra Salontotal.dk

Er du klar til at fuldende din ansigtsplejerutine med de lækre produkter fra Salontotal.dk? Med vores omfattende sortiment vil vi gerne hjælpe dig med at gøre netop det! Bestil i dag, og få glæde af dine yndlingsprodukter meget snart. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere den til dit hjem allerede næste dag. Hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.