gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Toner

En toner i ansigtet er en ekstra pleje for huden. Det er en tynd væske, som du påfører efter rensning af huden. En toner i ansigtet kaldes også ofte tonic eller lotion. Efter brug af en ansigtstoner føles huden frisk og ser strålende ud. Bruger du allerede en toner til ansigtet til din daglige ansigtspleje?

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidproblemen
Huidtype
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Bedste toner ansigt

Den bedste toner ansigt er forskellig for alle. Har du tør hud eller fedtet hud? Det skyldes, at du skal tilpasse toner ansigtet til din hudtype eller hudtilstand. Ved at bruge en ansigtstoner genopretter du pH-værdien, genopfrisker huden, giver den ekstra pleje og fjerner nemt de sidste spor af makeup, der er tilbage efter brug af en ansigtsrens. Få din hud i balance med de rigtige produkter.

Forskellige typer af ansigtstoner

Der findes flere forskellige typer af ansigtsvoks. En toner kaldes også ofte for en tonic eller lotion, men det er faktisk alle samme slags produkter. Det er en tynd væske, der genopretter hudens pH-værdi og bringer den tilbage i balance. Forskellen på toner til ansigtet er faktisk emballagen. Med den mest almindelige emballage drypper du produktet på en vatrondel. Et eksempel på dette er RoC Perfecting Toner. En pumpeflaske har et pumpesystem. Sæt din vatrondel på beholderen, tryk på pumpen flere gange, så vatrondellen fyldes med toner ansigtet. En af vores favoritter er Medik8 Press & Glow. Der findes også en spray-version. Et eksempel på en ansigtstoner med spray er Dermalogica Hyaluronic Ceramide Mist. Denne variant kan du nemt og hurtigt sprøjte over ansigtet takket være den fine tåge.

Brug af en ansigtstoner

 • Trin 1: Rens huden med din foretrukne ansigtsrens.
 • Trin 2: Påfør toner til ansigtet på en vatrondel eller spray den på huden.
 • Trin 3: Gå hen over huden med vatrondellen.
 • Trin 4: Afslut med din dag- eller natcreme.
 • Tip: Bruger du en peeling eller en maske efter rensning? Påfør derefter toner i ansigtet og afslut med din creme.

Forskellen mellem en ansigtstoner og ansigtsspray

En toner genopretter pH-værdien og genopfrisker huden. Du anvender den derfor om morgenen og aftenen efter at have renset huden. En ansigtsspray eller ansigtsvask bruges normalt til at rette make-up og til at opfriske eller køle huden ind imellem. Disse produkter fugter også huden. En ansigtsspray er god at bruge i sommermånederne.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.