gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Øjencreme

Vidste du, at huden omkring dine øjne er anderledes end resten af din hud? Denne hud er meget tyndere og mere følsom, så du får hurtigere fine linjer og rynker. Det er derfor vigtigt at bruge en god øjencreme til dette område. Bruger du allerede en øjencreme i din daglige hudplejerutine? Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidproblemen
Huidtype
  • se alt
  • se mindre
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

 

Brug af øjencreme

Huden omkring øjnene er meget tyndere og mere følsom end resten af din hud. Nogle dagcremer eller natcremer giver måske ikke huden under øjnene nok næring, så huden får ikke nok pleje. Huden kan begynde at se mere træt ud, og du kan hurtigere få fine linjer og rynker nær øjnene. Vi anbefaler derfor, at du altid bruger en separat øjencreme til at pleje huden omkring øjnene. Du vil jo trods alt have det bedste for din hud. Vi har forskellige typer øjencremer i vores sortiment. En øjencreme påføres på ren hud ligesom alle andre produkter. Du behøver kun en lille mængde, på størrelse med en ært. For meget produkt er heller ikke godt. Fordel cremen på dine ringfingre og påfør den udefra og ind. Det er bedst at gøre det med ringfingeren, da den er den blødeste at røre ved. Dette sikrer, at der kun er lidt eller intet tryk på den tynde hud omkring øjnene. Du masserer cremen ind med klappende bevægelser. Påfør en øjencreme på kanten af dit kindben, som du mærker lige under øjet. Brug din yndlingsøjencreme hver morgen og aften.

Den bedste øjencreme

Den bedste øjencreme er forskellig for alle. Kan du lide at bruge en fyldig øjencreme, eller foretrækker du en, der absorberes hurtigt i huden. Der findes mange forskellige typer, som kan give næring, fugte, berolige eller opstramme huden. Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel giver fugt, opstrammer og reducerer hævelser og fine linjer. Mario Badescu Eye Cream reducerer hævelser, lysner trætte øjne, fugter og blødgør huden. Aveda Botanical Kinetics Energising Eye Creme reducerer mørke rande og hævelser under øjnene. Huden er også godt hydreret. God hydrering er vigtig for tynd hud under øjnene. Det giver dig mulighed for at nyde en strålende hud i lang tid, hvilket giver dig et sundt og smukt udseende.

Forskellen mellem en øjencreme og et øjenserum

En øjenserum er mere koncentreret end en øjencreme og indeholder derfor mange aktive ingredienser, der trænger dybt ind i huden. Du kan anvende en øjenserum alene, men for at opnå en bedre effekt kan du også anvende den under din øjencreme. En god øjencreme har selvfølgelig også nok aktive ingredienser, der trænger ind i huden. En serum føles mindre fyldig end en creme. Det er egentlig ligegyldigt, hvilket produkt du bruger, da de begge plejer huden omkring øjnene. Et uundværligt produkt i din daglige hudplejerutine.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.