gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Natcreme

Søvn er meget vigtigt, både for dig selv og for din hud! Hvis du vil passe godt på din hud og give den næring også om natten, kan du bruge en natcreme. Det har lang tid til at blive absorberet og kan derfor gøre sit arbejde godt. Har du båret makeup hele dagen og ønsker at give din hud ekstra pleje? Så er en natcreme også ideel. Vælg en fra vores omfattende sortiment, og din hud vil føles babyblød næste dag!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidproblemen
Huidtype
  • se alt
  • se mindre
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

En god natcreme til din hud!

En god natcreme er vigtig for din daglige hudplejerutine. Men hvad er den bedste slags til din hud? Dette er meget personligt. Du skal tilpasse cremen til det, din hud har brug for, så se nøje på din hudtype og hudtilstand.

Om natten er din hud mere aktiv end om dagen og har travlt med at reparere de skader, der er sket i løbet af dagen (f.eks. fra UV-stråler, snavs og stress). En natcreme hjælper med denne proces. Om natten absorberes de aktive ingredienser dybere og bedre, fordi cellefornyelsen er på sit højeste på det tidspunkt. De ophobede skader bliver behandlet, og huden får den nødvendige pleje og næring. Resultatet: strålende hud!

Påfør altid hudplejeprodukter på ren hud. Så fjern først makeuprester, talg og snavs fra huden med en god rensning. For et ekstra boost kan du anvende en hudolie eller et serum under cremen. Synes du, at en natcreme føles for fyldig eller fedtet, og føler du, at dit ansigt klæber til puden? Så start din hudplejerutine til tiden! Påfør hudplejeprodukter og sid i sofaen lidt længere. På den måde får din hud den pleje, den har brug for, og produkterne kan trænge ind i et stykke tid.

Hvad er forskellen på en dagcreme og en natcreme?

Det er vigtigt at have en dagcreme og en natcreme i din hudplejerutine. Men hvad er egentlig forskellen på de to? En dagcreme indeholder ofte ingredienser, som din hud kun har brug for om dagen, f.eks. solcreme eller C-vitamin. En natcreme stimulerer og reparerer huden og er rig på næringsstoffer. Det er ofte en vand-i-olie-emulsion og er derfor lidt mere fedtet.

Der er også en dag- og natcreme i én. Disse kaldes også 24-timers cremer. Det giver dig mulighed for at bruge det samme produkt om morgenen og om aftenen.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.