gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Serum til ansigtet

Med et serum til ansigtet kan du give din hud den ekstra pleje. Det giver dig mulighed for at pleje din hud meget målrettet. En serum til ansigtet er beregnet til at løse specifikke hudproblemer. Den indeholder ofte de samme ingredienser som creme, men i koncentreret form. Derfor behøver du ofte kun få dråber for at pleje din hud. Med et serum får ansigtet et ekstra boost. Se Salontotal.dk 's sortiment og find din favoritvariant.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidproblemen
Huidtype
  • se alt
  • se mindre
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvad er et godt serum til ansigtet

Hver hud har brug for noget forskelligt. Til dette formål er der forskellige varianter af et serum til ansigtet, som alle har forskellige virkninger. Der findes et serum, der virker godt til alle hudtyper. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd finder ud af, hvad din hudtype er, eller hvilket hudproblem du ønsker at løse. Vi har en serum til ansigtet, der er velegnet til tør, følsom eller dehydreret hud. Du kan også se på ingredienserne i et serum.

Det er også muligt at beskytte din hud mod aldring, da serum til ansigtet reducerer synlige linjer og beskytter hudbarrieren. Til dette formål er det bedst at bruge et serum med hyaluronsyre. Dette binder huden med vand og fylder den så at sige op. Lider du af pigmentpletter og ønsker at udviske dem? Vælg derefter et serum, der indeholder C-vitamin eller niacinamid. Ud over en særlig serum til ansigtet har du også varianter til huden omkring øjnene.

Brug af serum til ansigtet

Påfør et serum til ansigtet både om morgenen og om aftenen. Gør dette efter rensning af huden og før du påfører dag- eller natcreme. Du behøver kun få dråber, fordi det er så koncentreret. Varm serummet lidt op i hænderne og påfør det derefter i ansigtet. Undgå huden omkring øjnene, medmindre serummet er specielt beregnet til dette.

Køb serum til ansigtet hos Salontotal.dk

Find den bedste serum til dit ansigt på Salontotal.dk og mærk en forskel inden for kort tid. Det vil give din hud det ekstra. Hvis du vil have produktet så hurtigt som muligt, skal du bestille inden kl. 23.59 søndag til fredag, og vi vil gøre vores bedste for at levere det til dig den næste dag. Hvis du bestiller mere end 35 €, sender vi din ordre helt gratis. Har du spørgsmål om serummet eller om vores andre ansigtsplejeprodukter? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice. De er tilgængelige på hverdage mellem kl. 9.00 og 21.00 og lørdage mellem kl. 10.00 og 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.