gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Peeling ansigt

En peeling til ansigtet er en behandling, der bruges til at fjerne døde hudceller og forfine huden. Resultatet er et blødt, strålende og yngre udseende. På Salontotal.dk tilbyder vi forskellige typer af peelinger til dit ansigt, der er skræddersyet til din huds behov. Ved at passe på dig selv med en ansigtspeeling viser du, at du passer på dig selv og din hud. Det er vigtigt at få tid til sig selv og slappe af. Oplev alle typer nu på Salontotal.dk.


Peeling ansigt til følsom hud

Elsker du følelsen af at fjerne dine døde hudceller med en scrub, men har du følsom hud, og er kornene i en scrub for grove til din hud? Vælg derefter en eksfoliator til ansigtet. Dette produkt fjerner døde hudceller ligesom en scrub, men i modsætning til en scrub har en peeling meget fine korn. Efter behandlingen vil du opleve en behagelig følelse. Huden vil føles blød, og du vil bemærke en lysere og mere ensartet hudfarve. For at bevare resultatet så længe som muligt er det vigtigt at passe godt på din hud. Brug f.eks. en god dag- og natcreme og solcreme for at beskytte huden mod solskader.

Fordele ved peeling af ansigtet

En peeling har flere fordele for huden. For eksempel fjerner den døde hudceller og forfiner huden, hvilket giver et strålende og yngre udseende. Det kan også hjælpe med at reducere hudproblemer som f.eks. akne eller uren hud. Desuden kan det forbedre hudens evne til at optage næringsstoffer og fjerne affaldsprodukter. Kort sagt er dette produkt til dit ansigt en effektiv behandling for en sund og strålende hud. Det er også vigtigt at peele dit ansigt regelmæssigt for at holde huden sund.

Køb peelingprodukter på Salontotal.dk

Er du overbevist om de store fordele ved en peeling for dit ansigt? Oplev en helt ny forynget version af dig selv med vores produkter! Bestiller du før kl. 22.00 søndag til fredag? Så vil vi og leveringstjenesten gøre vores bedste for at levere din pakke allerede næste dag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.