gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Rensemiddel til ansigtet

En god ansigtsrens er virkelig uundværlig i din daglige hudplejerutine. Du får mange beskidte stoffer på din hud i løbet af dagen, men også talg og makeup ophobes. Det er derfor meget vigtigt at rense din hud morgen og aften med en god ansigtsrens, der er tilpasset din hudtype. Bruger du allerede en ansigtsrens? Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte rensecreme til din hud.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidproblemen
Huidtype
  • se alt
  • se mindre
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

En ansigtsrensning

En ansigtsrens er et produkt, som du bruger til at rense huden. Den fjerner snavs, talg og makeup fra huden. Det er det første trin i din hudplejerutine og faktisk det vigtigste. Rensning gør det også muligt for de efterfølgende trin i din hudplejerutine at trænge ordentligt ind i huden, f.eks. din serum og creme.

Den bedste ansigtsrensning

Det er svært at sige, hvad den bedste ansigtsrens er. Det skyldes, at produktet skal passe til din hudtype og hudtilstand. Har du fedtet, tør eller måske kombineret hud? Eller er du på udkig efter en ansigtsrens, der bekæmper hudens aldring eller giver huden fugt? Der er derfor mange forskellige typer af ansigtsrens at vælge imellem. Der bør anvendes en rensemiddel hver morgen og aften. Din hud arbejder faktisk hårdt om natten for at reparere skaderne fra dagligdagens påvirkninger. Det får huden til at producere mere talg for at fjerne affaldsstoffer fra huden, som skal vaskes af igen om morgenen med en god ansigtsrens. Rengøring af huden om aftenen er faktisk endnu vigtigere. Huden har produceret talg hele dagen, du har opsamlet snavs og måske endda lagt makeup. Hvis du lader den sidde på, bliver huden tilstoppet, og for at være ærlig, vil den ikke føles særlig fin og ren. Rensning er det første trin i din hudplejerutine og det vigtigste.

Sådan bruger du det

Hvordan du bruger en rensemiddel varierer fra produkt til produkt. Nogle produkter skal påføres på fugtig hud og andre direkte på tør hud. Det, der virker ens overalt, er, at du skal massere rensemidlet ind i huden i et stykke tid for at fjerne alt "snavs" fra huden og porerne. Hvis du f.eks. lader din makeup sidde på om natten, vil dine porer hurtigt blive tilstoppede. Dette kan medføre, at du får morkler eller endda bumser. Før brug skal du læse produktets forklaring omhyggeligt for at bruge det korrekt. Man hører ofte folk sige, at de kun vasker deres ansigt med vand. Det gør intet for huden. Til sammenligning: Du vasker altid dit tøj med vaskemiddel for at rense det og give det en frisk duft, ikke sandt? Talg, makeup og stoffer forbliver simpelthen på huden ved kun at bruge vand. En god ansigtsrens er derfor også meget vigtig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.