gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Ansigtsskrub

En fin ansigtsscrub efter eget valg vil fjerne døde hudceller på ingen tid! Skrubning fjerner det øverste lag døde hudceller, så din hud føles silkeblød og glat. En ansigtsscrub findes ikke kun i én variant, men i alle mulige former og størrelser til forskellige kropsdele. Du har f.eks. en bodyscrub og en speciel ansigtsscrub, der er blødere og mildere. Der findes et vidunderligt produkt til enhver hudtype på Salontotal.dk. Så se vores sortiment nu!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidtype
  • se alt
  • se mindre
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Ansigtsskrub til følsom hud

Hvis du lider af følsom hud, er en ansigtsscrub måske ikke lige noget for dig. Heldigvis findes der en velsmagende og sikker ansigtsscrub til enhver hudtype, uden at det har en stor indvirkning på din hud. Til følsom hud anbefaler vi Oolaboo Super Foodies AO 05 All Over Gentle ScrubSalontotal.dk. Dette er en mild exfoliator med fine granulater, som sammen med bl.a. vaniljekorn og macadamianødder blidt fjerner dine døde hudceller. Din hud bliver silkeblød og glat og ser sund og strålende ud. Så du kan se, der er virkelig noget for enhver smag på Salontotal.dk.

Fordele ved ansigtsscrub

Hvis du gør en ansigtsscrub til en del af din hudplejerutine, vil du opleve mange fordele! For eksempel fjerner den ikke kun døde hudceller, men stimulerer også cellefornyelsen. Resultatet er, at din hud vil føles dejlig blød, fast og glat. Og alle disse egenskaber vil give dig en smuk glød. Du kan også forebygge urenheder med en ansigtsscrub, da du vil forhindre tilstoppede porer. Desuden vil andre produkter også blive absorberet hurtigere og bedre af din hud. Og sidste tip: eksfolier dig godt, inden du tager på ferie til et varmt sted. Med en skrubbet hud får du en flot, jævn solbrun hud!

Køb ansigtsscrub på Salontotal.dk

Kan du også se alle disse fordele ved en ansigtsscrub ske for dig? Så bestil hurtigt i dag på Salontotal.dk! Hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsen helt gratis. Med vores ansigtsprodukter kan du forkæle dig selv uden at bruge en formue. Hvis du afgiver din bestilling inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere den til dit hjem næste dag. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. Du kan få fat i den mandag til fredag fra 9:00 til 21:00 og om lørdagen fra 10:00 til 16:00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.