gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Ansigtsmaske

Forkæl dig selv med en lækker ansigtsmaske fra Salontotal.dk. Den hjælper dig med at slappe af, renser din hud og efterlader den dejligt blød! Der er så mange fordele ved at bruge en ansigtsmaske. Og der findes så mange forskellige typer. Hver hudtype har naturligvis brug for forskellig pleje. Derfor har Salontotal.dk mange meget fine varianter af en ansigtsmaske, så du kan give din hud et boost. Opdag dem nu!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidproblemen
Huidtype
  • se alt
  • se mindre
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Fordele ved ansigtsmaske

En god ansigtsmaske fra Salontotal.dk har mange fordele. Den første er, at du naturligt kan slappe af i 15-20 minutter. Så sæt din yndlingsserie på, hæld en kop te op og nyd den! For det andet vil du se, at din hudtilstand bliver bedre, jo oftere du bruger en ansigtsmaske. Din hud absorberer også andre produkter bedre, da dine porer bliver mindre tilstoppede. Der findes en perfekt maske til enhver hudtype, så det er ideelt. Det er også sjovt at lave en pigeaften med veninderne og lave en ansigtsmaske sammen. Så mange sjove fordele! Bestil en eller flere nu på Salontotal.dk.

Favoritten af Salontotal.dk

En af vores egne favoritter er Oolaboo Saveguard Antioxidant Nutrition Recovering Mask. Dette er en beskyttende og beroligende ansigtsmaske, der hjælper mod rød hud og andre irritationer. Desuden stimulerer den mestercellefornyelsen og bekæmper dermed aldring. Den parfumefri sammensætning gør ansigtsmasken ideel til følsom hud. Din hud vil se fin ud og føles fin.

Køb ansigtsmaske på Salontotal.dk

Kan du forestille dig det hele? Tilbringer du en aften på sofaen i badekåbe og med en dejlig maske til ansigtet? Forkæl dig selv og bestil en dejlig maske i dag på Salontotal.dk. Hvis du bestiller fra søndag til fredag inden kl. 22.00, vil vi gøre vores bedste for at levere pakken til dit hjem næste dag. Dette afhænger af, hvor travlt vores pakkeleverandører har. Hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Med vores produkter kan du virkelig forkæle dig selv uden at bruge for meget. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Så kontakt venligst vores kundeservice. Du kan kontakte os mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.