gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

L'Anza Healing Style

Ønsker du stylingprodukter, der ikke kun holder dit hår i form, men også hjælper med at reparere og beskytte det? Så er L'anza Healing Style noget for dig, for navnet holder, hvad det lover. Serien består af avancerede stylingprodukter, der har til formål at reparere og beskytte dit hår, men først og fremmest selvfølgelig god styling!


L'Anza Healing Style produkter

Gennem nye teknologier og innovationer har L'Anza Healing Style produkter, som ingen andre mærker har. L 'Anza 's stylingprodukter har selvfølgelig til formål at få dit hår i den ønskede stil, men udover dette får dit hår også en helbredende behandling på grund af ingredienserne og innovationer i disse produkter. For at guide dig igennem dette, fremhæver vi de mest populære produkter til dig!

Air Paste

Denne unikke spraypasta fra Healing Style har en 3-i-1-formel; tekstur, definition og fylde. Den giver greb til dit hår, så du kan style det, som du ønsker. Den er ideel til et pjusket look med mere volumen og støtte.

Taffy

L'Anza Healing Style styling taffy har et fleksibelt hold, der giver dig mulighed for at style dit hår. Du anvender den i fugtigt hår for nem styling. Den er ideel til styling af løse tråde.

Molding Paste

Det ideelle stylingprodukt til tyndere hår. Denne L'Anza Healing Style Molding Paste gør faktisk håret tykkere og fyldigere. Denne formningspasta har et fleksibelt hold, der gør det nemt at forme og giver dit hår fylde, volumen og definition.

Strandspray

Leder du efter det friske fra stranden-look? Med Beach Spray fra L'Anza Healing Style kan du skabe denne luftige og udspilede stil. Den giver håret et naturligt pust, som virkelig passer til Beach-looket!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.