gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

L'Anza balsam

L'Anza Conditioner er et fremragende valg til at opfylde dine hårbehov. Efter brug af L'Anza Conditioner vil dit hår blive skinnende, blødt og sundt igen. Produktet indeholder de bedste ingredienser såsom keratin og olier. Salontotal.dk Oplev L'Anza Conditioner på og nyd den fineste hårpleje.

Sortering

Pr. Side
L'Anza
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Pris
  • se alt
  • se mindre

Brug af L'Anza Conditioner

L'Anza Conditioner er nem at bruge for optimal pleje. Efter hårvask påføres en lille mængde balsam i længderne og spidserne af dit hår. Massér forsigtigt produktet ind og lad det virke i et par minutter. Skyl derefter grundigt ud med varmt vand. For en mere intensiv behandling kan du lade balsammen virke længere. Når du har plejet dit hår med produkterne, kan du allerede nu nyde resultaterne.

Støttende produkter fra L'Anza

Udover balsammen har L'Anza mange andre hårplejeprodukter i sit sortiment. Med shampooen sikrer du den bedste rensning af dit hår. Derudover har L'Anza flere stylingprodukter, hvormed du kan style dit hår godt. Healing Volume Zero Weight Gel For eksempel er der den, der giver super langt hold.

Fordele ved L'Anza balsam

En stor fordel ved L'Anza balsam er, at den er velegnet til alle hårtyper. Uanset om du har tørt, skadet, farvet, fint eller krøllet hår: denne balsam giver dig den rette pleje. Derudover har balsammen en dejlig duft, der får dit hår til at dufte frisk hele dagen. Ingredienserne i produktet beskytter også dit hår mod eksterne faktorer som sol og andre varmekilder.

Om L'Anza

L'Anza er et velkendt mærke inden for hårplejeindustrien, som er kendt for kvaliteten af sine produkter. Mærket blev grundlagt for at skabe sundt og glansfuldt hår ved hjælp af naturens kraft. L'Anza's produkter indeholder nemlig naturlige ingredienser. L'Anza's sortiment omfatter shampoo, balsam og mange stylingprodukter, der passer til forskellige hårtyper.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.