gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

l'anza shampoo

L'anza shampoo er et af de højkvalitets produkter i mærkets sortiment. L'anza-shampooen er velegnet til forskellige hårtyper og behov og fås i forskellige varianter. Uanset om du er på udkig efter en shampoo til at reparere skadet hår eller til at give en sund glans til dit hår, har L'anza shampoo det rette produkt til dig.

 

Sortering

Pr. Side
L'Anza
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Pris
  • se alt
  • se mindre

Ingredienser i L'anza shampoo

Mærket bruger kun ingredienser af høj kvalitet i deres shampooer, der renser håret skånsomt og effektivt. I processen udtørrer shampooerne ikke håret og skader det ikke. Formlerne indeholder ofte naturlige ekstrakter og olier, der nærer og fugter håret, så det ser sundere og mere skinnende ud. Desuden har nogle af Lanza-shampoerne særlige ingredienser som f.eks. hvid te i L'anza Shampoo Healing Strength White Tea Shampoo. Med den super-antioxidante hvide te som ingrediens fjerner shampooen radikaler og genopretter et super sundt hår. Formlen er sulfatfri og renser håret for snavs, olie og stylingrester.

Typer af shampooer L'anza

En af de mest populære shampooer fra Lanza is de Healing Color Care Shampoo. Denne shampoo er ideel til personer med farvet hår. Dens særligt skånsomme rensning og sammensætning af ingredienser sikrer lang farvebevarelse, hvilket gør den super effektiv. Til personer med fint hår er Lanza Volume Shampoo en god mulighed. Kombinationen af ingredienser, der løfter håret fra rod til spids, giver mere volumen og fylde. En anden populær shampoo fra serien er Lanza Keratin Healin Oil Shampoo. Denne shampoo er ideel til personer med tørt eller skadet hår. Dens blanding af botaniske olier med keratin giver dit hår god pleje. Tørt og skadet hår repareres og ender med at føles blødt.

Andre produkter fra L'anza

L'anza har mange andre gode produkter i sit sortiment udover de fine shampooer. For det bedste resultat skal du bruge en L'anza balsam efter shampooen. Desuden er Lanza Leave-In Conditioner ideel til folk, der ønsker at reparere deres tørre eller beskadigede hår. Med L'anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray får du et stærkt hold, der holder din frisure i god form. Desuden tørrer hårsprayen hurtigt og giver strålende glans. Så L'anza er også stedet at gå til for en komplet hårrutine.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.