gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Revlon Nutri Color Creme

Revlon Nutri Color Creme er et specielt udviklet produkt til at farve, pleje og give dit hår glans. Det er en leave-in behandling, der fås i forskellige nuancer, så du kan ændre din hårfarve, samtidig med at du nærer dit hår. Desuden beskytter Revlon Nutri Color Creme dit hår. Takket være de nærende ingredienser i Revlon Nutri Color Creme plejer og fugter du dit hår.

 

Sortering

Pr. Side
L'Anza
Hårtype
Ingredienser
Pris

Brug af Revlon Nutri Color Creme

Revlon Nutri Color Creme er meget nem at bruge. Først og fremmest er det vigtigt at vaske dit hår og tørre det med et håndklæde. Det er vigtigt, at dit hår er fugtigt, men ikke for vådt. Påfør derefter Revlon Nutri Color Creme i dit hår fra rødderne til spidserne. Sørg for, at hele dit hår er dækket af produktet. Produktet skal virke i mindst 3 minutter. Hvis du ønsker mere intens farve og pleje, kan du forlænge blødgøringstiden til 15 minutter. Efter udblødningen kan du skylle produktet ud med varmt vand. Gør dette, indtil vandet løber klart. Derefter kan du style dit hår som sædvanligt og nyde den glans og farve, som Revlon Nutri Color Creme giver dit hår.

Tilgængelige farver

Produktets farver er angivet i tal. Tallene repræsenterer forskellige farver og nuancer. Revlon Nutri Color Creme fås f.eks. i 1002 White Platinum. Dette er en kølig, platinblond farve. 411 Brown er en fyldig chokoladebrun farve, og 600 Fire Red er en levende lys rød nuance. Der findes en valgmulighed for hver hårfarve og nuance.

 

Fordele Revlon Nutri Color Creme

Revlon Nutri Color Creme har flere fordele. Produktet er især et godt valg, hvis du ønsker at farve dit hår, fordi det er så nemt at bruge og endda kan bruges derhjemme. Derudover er produktet en leave-in behandling, der ikke skader dit hår, men i stedet plejer og fugter det. Desuden holder farven længe og falmer gradvist, så du ikke oplever pludselige farveskift. Produktet er velegnet til alle hårtyper.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.