gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

L'Anza Healing Volume

Hvis du har tyndt hår og mangler volumen, så skal du prøve L'Anza Healing Volume-produkterne! Denne serie giver håret et enormt boost i volumen og fylde. Den gør hårfibrene tykkere og får håret til at virke fyldigere og med mere volumen. Dette skyldes tilsat silica fra bambus. Silica får nemlig hårfibrene til at svulme op, og håret bliver virkelig mærkbart tykkere!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

L'Anza Healing Volume Fortykkelse

God volumen i dit hår starter allerede ved hårvask. Ved at bruge den rigtige shampoo og balsam sikrer du, at dit hår har de rette betingelser for sund hårvækst og bevarelse af volumen. L'Anza Healing Volume Thickening shampoo og balsam er rettet mod netop dette. Shampooen skaber grundlaget for sund hårvækst, øger hårets tæthed og gør håret fyldigere. Silica fra bambus i denne shampoo styrker og tykkere hårfibrene, så håret føles tykkere og holder bedre på volumen.

L'Anza Healing Volume balsam fokuserer på at genoprette dit hår. Ved at gøre håret stærkere, kan det holde volumen bedre og bliver mere modstandsdygtigt. Formlen er også super let, så den tynger ikke dit hår ned, for det er selvfølgelig det sidste, du ønsker, når du allerede har tyndt hår!

L'Anza Healing Volume gel

L'Anza Healing Volume gel er en løftende gel, der giver mere styrke, så håret får mere volumen og fylde. Påfør gelen i vådt hår og føntør derefter volumen i håret. Dette giver dig en masse volumen i håret, som holder længe takket være gelen. Gelen er næsten usynlig, så du vil ikke se nogen opbygning eller rester i håret. Gelen indeholder glanspigmenter, der giver håret en flot glans, mens det føntørres. Efter brug vil dit hår have smuk volumen og glans!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.