gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KIS-balsam

KIS balsam er løsningen til at bekæmpe skadet, tørt og livløst hår. KIS står for Keratin Infusion System: Mærkets produkter indeholder keratin. Denne ingrediens fugter og styrker dit hår. KIS conditioner er et af de produkter, som du bruger nemt og giver voluminøse resultater. Oplev KIS balsam fra Salontopper og nyd dit sunde hårhoved.

Sortering

Pr. Side
KIS
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Pris

Ingredienserne i KIS conditioner

KIS balsam er udviklet til at give næring og fugt til håret. Den indeholder en blanding af naturlige olier og keratin, som hjælper håret med at komme sig efter skader. Dette genopretter glans og volumen i håret. Keratinen i balsammen hjælper med at styrke håret og beskytte det mod yderligere skader, da ingrediensen omslutter håret. Det giver også beskyttelse mod eksterne faktorer som UV-stråler og varme fra stylingredskaber som f.eks. krøllejern. Balsammen fås i forskellige formler, der er udviklet til specifikke hårtyper og problemer. Der findes f.eks. en særlig balsam til fint hår, farvet hår, krøllet hår eller skadet hår. Hver formel indeholder særlige ingredienser og næringsstoffer, der opfylder de specifikke behov for den pågældende hårtype.

Brug af KIS balsam

KIS balsam er let at bruge, efter at håret er blevet vasket med en shampoo. Balsammen kan påføres i vådt hår og skal fordeles godt i hele hårets længde. Lad balsammen virke i et par minutter, og skyl derefter grundigt med vand. For at opnå de bedste resultater kan KIS balsam anvendes regelmæssigt, alt efter hvad håret har brug for. En af fordelene ved balsammen er, at den gør håret ekstra blødt og håndterbart. Ved at fugte og nære det kan det nemt kæmmes og styles. Derudover hjælper balsammen med at vedligeholde hårfarven ved at beskytte den mod at falme og hjælpe med at forhindre, at håret ser kedeligt og livløst ud.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.