gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KIS-orlov i

KIS leave in er et hårplejeprodukt, der nærer og beskytter dit hår. Efter hårvask kan KIS leave in anvendes. Produktet er let at bruge til at style dit hår og beskytte det mod varme, uden at du behøver at skylle det ud. Desuden er KIS leave in velegnet til alle hårtyper. Gå på opdagelse i vores sortiment og nyd dit smukke hårhoved.

Sortering

Pr. Side
KIS
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Pris

Hvorfor KIS lade være med?

KIS leave in indeholder keratin som hovedingrediens, som er et naturligt protein, der forekommer naturligt i vores eget hår. Keratin styrker og beskytter dit hår mod skader. Produktet indeholder også mange andre gode ingredienser som provitamin B5. Dette er med til at fugte og give næring til håret. Desuden er proteinerne med til at gøre håret silkeblødt og skinnende. En stor fordel ved produktet er, at det er velegnet til alle hårtyper. Det kan bruges til at definere og fugte krøllet hår, på fint hår for at give volumen og på skadet hår for at hjælpe med at reparere det.

Brug af KIS leave in

KIS leave in er nem at bruge. Du kan vaske dit hår som du normalt ville gøre, og derefter påføre en lille mængde af produktet på håndklædetørt hår. Du skal påføre produktet jævnt over hele håret, og derefter kan du børste det igennem for at fordele leave in jævnt. KIS leave in behøver ikke at blive skyllet ud efter indblødning. Produktet kan bruges dagligt for at beskytte håret mod varme og kan bruges som stylingprodukt. Leave in giver således ekstra glans. Hvis du har farvet hår, er produktet ideelt: det hjælper farven med at holde længere og giver beskyttelse mod at farven falmer.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.