gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KIS-farvekort

Når det drejer sig om hårfarve, er KIS' farvekort et uundværligt værktøj for frisører og stylister. Farvekortet giver et klart overblik over de forskellige farver af hårfarve, der tilbydes af KIS-mærket. KIS' farvekort indeholder forskellige naturlige og moderigtige farver. De unikke farvenavne og numre på kortet gør det endnu nemmere at finde den rigtige farve. Gå på opdagelse i KIS' farvekort hos Salontopper og se nemt hvilken farve der passer bedst til dine behov.

Sortering

Pr. Side
Pris

Hvorfor KIS-farvekortet?

KIS-farvekortet er et værktøj til frisører og stylister, så de kan se forskellige farver på et øjeblik. Med dette kort kan frisøren sammen med kunden se, hvad der passer bedst til kundens ønsker. På farvekortet kan man blandt andet se forskellige farvenuancer, forskellige toner, highlights og lowlights. Kortet er inddelt i forskellige farvegrupper, hvilket gør det endnu nemmere at sammenligne farver. For eksempel er grupperne opdelt i brun, rød, sort og blond. KIS-farvekortet har desuden de unikke farvenavne og -numre, hvilket gør det nemt for frisører og stylister at finde farven. Det er vigtigt at vælge den rigtige farve, fordi en kundes udseende kan ændre sig. Et farvekort er derfor et nyttigt værktøj.

Brug af KIS-farvekortet

Når du bruger Kis-farvekortet, er det vigtigt at tage hensyn til kundens hudtone og naturlige hårfarve. Det er også vigtigt at vælge den rigtige fremkalder og være opmærksom på blødgøringstiden. På den måde vil farven komme til at passe bedst muligt til farven på kortet og sikre, at farven holder i længere tid. KIS-farvekortet tilbyder også et udvalg af additiver og tonere, hvilket hjælper med at få den ønskede farve. Disse tilsætningsstoffer og tonere bruges til at forstærke eller blødgøre farverne, og om nødvendigt kan farven korrigeres med disse.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.