gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KIS shampoo

KIS shampoo er et af de højkvalitets produkter fra KIS' hårplejeserie. Shampooen renser dit hår og hjælper med at give det næring. KIS-shampooen er udviklet til alle hårtyper, uanset om du har krøllet, glat, farvet, kort eller langt hår. Desuden kan KIS-shampooen bruges dagligt. Udforsk vores sortiment og nyd dit sunde og strålende hår.

 


Ingredienser KIS shampoo

KIS shampoo er en shampoo med en unik formel. En af hovedbestanddelene i KIS shampoo er keratin. Keratin er et naturligt protein, som allerede forekommer naturligt i vores hår. Det hjælper dig med at holde dit hår stærkt og sundt og samtidig beskytte det mod skader. Så shampooen indeholder en høj koncentration af keratin, som styrker hårfibrene og hjælper med at reparere eventuelle skader. Derudover indeholder shampooen panthenol, som er kendt for sine fugtgivende egenskaber. Pathenol trænger dybt ind i hårstrået og giver næring til håret indefra. Det forhindrer tørt og skørt hår og giver dit hår en sund og strålende glans. Olierne i shampooen beskytter dit hår mod ydre faktorer som f.eks. varme fra solen og fra stylingapparater som f.eks. krøllejern.

Brug af KIS shampoo

For at bruge KIS-shampooen skal du anvende en lille mængde shampoo i vådt hår. Massér derefter shampooen ind i både hårspidserne og hovedbunden. Når hele håret er dækket af shampooen, kan du skylle det ud med varmt vand. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage dette igen. For at få det bedste resultat af shampooen skal du bruge KIS balsam efter skylning. Denne balsam hjælper dig med at bekæmpe skadet, tørt og livløst hår. Derudover hjælper KIS leave-in, haarmousse og hårspray dig med at style dit hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.