gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KIS blegningspulver

KIS blondepulver er et professionelt hårfarveprodukt, der er udviklet til at hjælpe med at lysne håret under farvningsprocessen. KIS blegningspulver skal forberedes med udviklingsvæske, hvorefter det er let at anvende af frisører og stylister. Udover at være en kraftfuld formel, plejer ingredienser som keratin også håret. Oplev KIS blonderingspulveret fra sortimentet hos Salontopper og blondér dit hår i den farve, du ønsker.

Sortering

Pr. Side
Ingredienser
Pris

Hvad er KIS blegningspulver?

KIS blegningspulver er en kraftfuld og alsidig formel, der er ideel til at skabe blonde hårfarver og highlights. Pulveret indeholder ingredienser som ammoniumpersulfat og peroxymonosulfat. Disse åbner hårets neglebånd og lysner hårfarven, da de oxiderer farvepigmenterne. Resultatet er en blond hårfarve, der er lys og levende. KIS blondepulver fås i forskellige styrker, fra mild til ekstra stærk. Styrken af pulveret afhænger af mængden af peroxid, som det indeholder. Mildere formler er ideelle til personer med fint eller skadet hår, mens stærkere formler er ideelle til personer med tykkere eller kraftigere hår. Det er vigtigt at vælge den rigtige styrke af blondinepulveret for at undgå skader på håret.

Hvordan bruger du KIS blegningspulveret?

KIS blegningspulveret bruges hovedsageligt af professionelle frisører og stylister. For at bruge blegningspulveret skal det blandes med udviklingsvæske. Blandingen med udviklingsvæsken aktiverer formlen og sikrer en jævn fordeling på håret. Udviklingsvæske findes også normalt i forskellige styrker. Afhængigt af den ønskede intensitet af hårfarven, hvor meget udviklingsvæske der er behov for. Blandingen af blondinepulver og udviklingsvæske påføres på håret og fordeles jævnt. Det er vigtigt at overvåge håret nøje under lysningsprocessen for at sikre, at håret ikke bliver overbleget. Når den ønskede farve er opnået, skal håret skylles grundigt ud med varmt vand og vaskes med shampoo og balsam.

Fordelene ved KIS blondinepulver?

En af fordelene ved KIS blegningspulveret er, at det virker hurtigt og effektivt. Det lysner håret i op til 7 nuancer, afhængigt af pulverets styrke og udviklingsvæsken. Så du kan selv bestemme, om du vil lave en lille eller stor ændring i din hårfarve, på kort tid. En anden fordel er, at det blonde pulver er skånsomt for håret. Selv om det er en kraftig formel, indeholder det også ingredienser, der plejer håret, som f.eks. keratin.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.