gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

L'Oreál Professionnel SE Absolut Repair Molecular

Lider du af skadet hår? Du er ikke den eneste. Mange oplever skader på deres hår fra varmebehandlinger, kemiske behandlinger eller simpelthen daglig slitage. Men bare rolig, der er en løsning. L'Oréal Professionnel har udviklet en række produkter, der er specielt designet til at reparere og revitalisere stærkt beskadiget hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

L'Oréal Professionnel SE Absolut Repair Molecular produkter

L'Oréal Professionnel SE Absolut Repair Molecular-produkter er en komplet hårplejerutine, der er specielt designet til at reparere skadet hår. Denne serie indeholder tre kraftfulde hårplejeprodukter: Absolut Repair Molecular Shampoo, Absolut Repair Molecular Rinse-off Serum og Absolut Repair Molecular Leave-in Mask. Shampooen renser, løsner og plejer dit hår i dybden, mens serummet og masken genopretter dit hårs makromolekylære struktur og forvandler dine lokker. Dit hår er ikke kun næret og elastisk, men også beskyttet mod daglige miljøpåvirkninger.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.