gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

L'Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced

Har din hovedbund brug for lidt ekstra pleje og har du problemer med hovedbunden? Så kan denne nye serie fra L'Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced være svaret. Denne serie har flere produkter, der vil få din hovedbund til at føle sig frisk igen, men som også tager fat på hovedbundsproblemer i deres kerne. Fedtet hår, irriteret hovedbund eller skæl? Ikke mere takket være Scalp Advanced!


L'Oréal Scalp Advanced

I denne serie finder du ikke mindre end fire shampooer, to hårkure og en balsam. Alle disse produkter har til formål at pleje hovedbunden og er rettet mod et specifikt hårproblem. Afhængigt af hvilket problem de er rettet mod, er der naturligvis blevet tilsat forskellige ingredienser.

Anti-skælshampoo

Shampooerne i denne serie arbejder alle for at berolige og berolige hovedbunden, men hver shampoo har også sit eget formål. Anti-Dandruff-shampooen indeholder f.eks. antibakterielle stoffer, der reducerer skæl og forhindrer svampe i at sætte sig fast i hovedbunden. Shampooen sørger først for at fjerne de fede og tørre skælflager. Derudover giver den således den behandling, der vil reducere skæl.

Hårkur

Scalp Advanced's to hårkure sikrer, at hovedbunden bliver bedre plejet og har byggestenene til en sund hårvækst. De tre kure har hver deres aktive ingredienser og adresserer dermed hver deres hovedbundsproblem, der kommer fra hårvækst. Aminexil varianten indeholder ingredienser, der forankrer håret bedre i hovedbunden, så det bliver siddende længere. Serioxyl-varianten fokuserer derimod på at gøre håret tykkere. Serioxyl virker på hårsækkene for at stimulere en bedre hårvækst, så håret bliver fyldigere.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.