gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Giv dit skadede hår den bedste behandling, så det har mulighed for at komme sig og ikke blive skadet yderligere! L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox sikrer, at dit beskadigede hår repareres og beskyttes mod yderligere skader. Frisørbehandlinger og forurening kan skade dit hår. Desuden forårsager oxiderende metalpartikler yderligere skade. Med Metal Detox-produkter sikrer du optimal reparation og beskyttelse af dit beskadigede hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris

Beskadiget hårpleje med Metal Detox

Har du let skadet hår? Hvis det er tilfældet, har dit hår brug for en god behandling, der sikrer, at skaderne repareres, og at dit hår beskyttes mod yderligere skader. Metal Detox-produkterne hjælper med at reparere skadet hår og sikrer 87 % mindre risiko for hårbrud. Metal Detox-shampooen, -masken og -olien påvirker desuden ikke hårfarven, den forbliver som den var før vask og hjælper endda med at beskytte farveintensiteten mod at falme. Som mange andre shampooer og hårmasker giver den også dit hår en sund glans!

Men hvorfor hedder denne linje så Metal Detox? Og hvad gør den anderledes end andre linjer fra L'Oréal Professionnel? I Serie Expert Professionnel er der en patenteret teknologi, der sikrer, at metalpartikler fjernes fra håret. Jeg kan høre dig tænke: "Metalpartikler i mit hår?" Det findes virkelig, i ledningsvand og gennem dit miljø ender små metalpartikler i dit hår. Når de begynder at oxidere eller ruste, forårsager de hårskader. Den 10 % glicoamin i Metal Detox sporer disse partikler dybt ind i håret og fjerner dem. Især affarvet hår har beskadigede eller åbne hårskæl, hvor metalpartiklerne bliver fanget. Derfor anbefales Metal Detox-serien til affarvet og afbleget hår.

Serie Expert Metal Detox

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Shampoo : Dit hår kan blive beskadiget og misfarvet af oxidation af metalpartikler i dit hår. Denne shampoo forhindrer dette og beskytter farveintensiteten mod at falme. Da metalpartiklerne fjernes fra fiberen, er håret også mindre tilbøjeligt til at knække.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Masque : Denne hårmaske tager sig af skadet hår og beskytter samtidig din hårfarve.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Concentrated Oil : Dette er en plejende hårolie til daglig brug i skadet hår. Denne leave-in hårolie beskytter din hårfarve mod at falme og beskytter håret mod skader. Håret får en sund glans og føles blødt uden at tynge det ned.

 

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.