gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

L'Oréal Vitamino Color

Pas godt på dit farvede hår med de bedste produkter fra L'Oréal Vitamino Color! Du ønsker naturligvis at holde farvet hår smukt og sundt så længe som muligt. Med L'Oréal Vitamino Color shampoo, balsam og andre hårprodukter kan du passe på dit farvede hår på den bedst mulige måde. Du vil holde dit hår sundt, bevare farven længere og sikre en strålende glans!


Sådan virker Vitamino Color L'Oréal

Når du farver dit hår, kan farven falme eller blive kedelig med tiden. Det skyldes bl.a., at håret ofte udsættes for UV-stråler, varme fra stylingredskaber og andre ydre påvirkninger. Derudover kan farvning af håret også skade det, så det ser mindre sundt ud. L'Oréal Vitamino Color-produkterne har til formål at pleje farvet hår og holde din hårfarve levende og smuk. For at beskytte din hårfarve er der i L'Oréal Vitamino Color-produkterne tilsat Resveratrol, som er en kraftig antioxidant, der stammer fra vindruer. Resveratrol beskytter hårfarven mod udtværing og ydre forurening. Desuden opbygger du med disse produkter en god rutine til at passe godt på hele dit hår, både under vask, men også bagefter!

L'Oréal Vitamino Color produkter

L'Oréal Vitamino Color-serien består af flere hårplejeprodukter, der er specielt udviklet til farvet hår. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de forskellige produkter og deres egenskaber.

  • L'Oréal Vitamino Color Shampoo: Shampooen fikserer hårfarven i håret, hvilket reducerer udtværing og får farven til at holde længere.
  • L'Oréal Professional Vitamino Color Conditioner: Balsammen er en farvebeskytter til alle typer farvet hår. Dette produkt har til formål at bekæmpe farveafblegning og pleje og beskytte hårfibrene.
  • L'Oreal Vitamino Color Mask: Masken giver intens næring, hydrering og beskytter farvet hår. Hvis dit hår føles tørt efter din farvebehandling, så er denne maske lige noget for dig!
  • L'Oréal Vitamino Color 10-i-1 Spray : 10-i-1 sprayen sikrer, at farven holder længere og bliver perfekt. Sprayen er velegnet til alle hårtyper, der har gennemgået en farvebehandling. Derudover giver denne spray ekstra fugt til dit hår, hvilket gør det blødere og mere skinnende.

Brug Vitamino Color L'Oréal

Det er nemt at bruge L'Oréal Vitamino Color-produkterne. Brug shampooen til at rense håret og beskytte det mod farveafblegning. Påfør derefter balsammen for at fugte håret og gøre det let at rede ud. Brug masken ugentligt som en intensiv behandling for at give håret ekstra næring og genoprette det. Påfør sprayen på håndklædetørt hår for optimal beskyttelse og pleje af håret.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.