gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sundhedsprodukter

Vitaminer, olier eller mundkapsler: det er alle sundhedsprodukter. På Salontotal.dk kan du finde forskellige produkter til din sundhed. Disse sundhedsprodukter støtter menneskers sundhed. Derudover har vi mange produkter, der hjælper med at forbedre babyers sundhed. Udforsk Salontotal.dk 's sortiment nu, og nyd godt af sundhedsprodukterne.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Hvad er sundhedsprodukter?

Sundhedsprodukter er ikke lægemidler, men produkter, der er omfattet af varelovgivningen. Der findes to typer produkter: til indvendig brug og til udvendig brug. Vitaminer og kosttilskud er eksempler på produkter til intern brug. Salver og cremer hører under produkter til udvortes brug.

Hvorfor sundhedsprodukter?

Der findes forskellige produkter i Nederlandene, f.eks. vitaminer, mineraler, kosttilskud, urtepræparater og homøopatiske midler. Disse produkter er designet til at støtte sundhed og reducere symptomer. Det er vigtigt at bemærke, at disse produkter ikke er lægemidler, og at brugen af dem ikke er en erstatning for en sund livsstil.

Sundhedsprodukter til spædbørn

Hos Salontopper har vi også mange sundhedsprodukter til babyer. Vi har bl.a. babyservietter og cremer. Klorane Baby Liniment er f.eks. et produkt til pleje af huden omkring bleen. Det er et fugtgivende og nærende produkt, der reducerer irriteret hud. Klorane Baby Eryteal 3-i-1 Bleskiftssalve er også en creme mod bleudslæt til alle hudtyper, der beroliger og beskytter huden og giver den tid til at komme sig.

Veganske sundhedsprodukter

Veganske produkter kan også findes på Salontotal.dk. Det er produkter, hvor der ikke er blevet brugt dyr under fremstillingen. På vores websted kan du filtrere efter produkter, der er veganske. Vi har også babyprodukter, der er veganske. Vi har også andre veganske produkter som f.eks. makeup og shampoo.

Bestilling af sundhedsprodukter fra Salontotal.dk

Er du på udkig efter sundhedsprodukter? Så tag et kig på vores store udvalg. Derudover kan du bestille produkterne med mange fordele på Salontotal.dk. Hvis du bestiller produkterne søndag til fredag inden kl. 22.00, vil vi gøre vores bedste for at levere pakken til dit hjem næste dag. Desuden får du gratis levering fra 35 €. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.